Hälso- och sjukvård

Idag står vårdpersonal inför större utmaningar än någonsin tidigare, med stort ansvar i en stressig och pressande arbetsmiljö. Med allt högre effektivitetskrav är det avgörande att vårdpersonalen mår bra för att kunna leverera högkvalitativ vård och uppnå önskade resultat. En mycket viktig del i arbetet med att skapa välbefinnande på arbetsplatsen är att vårdpersonalen har tillgång till rätt verktyg som kan bidra till goda ergonomiska arbetsförhållanden och bra arbetsprestationer.

Treston Medi är ett möbelsortiment som designats i nära samarbete med hälso- och sjukvårdspersonal. Treston är en välkänd tillverkare av möbler för professionell användning, och har ett sortiment där den stilrena skandinaviska möbeldesignen kombineras med de särskilda krav som ställs på möbler för vården.

Treston Medi fungerar utmärkt inom all sjuk- och hälsovård. Vi har levererat till många olika projekt inom sjukvården, allt från vårdavdelningar till operationssalar. Även för laboratorier och provtagning till centrala sterilavdelningar.

Våra referenser:

University hospital of Turku, Coxa hospital for joint replacement, Hospital district of North Ostrobothnia / University hospital of Oulu, Katriina hospital, Finnish Red Cross Blood services

 

Se relaterade produkter:

 
Treston Medi
möbler för proffs inom vården
Sovella hyllsystem