Treston Workbenches

Arbetsbord

Över 500 000 arbetsbord i bruk världen runt
Ergonomic Concept workbench is versatile, modular and durable table, ideal for industrial needs

Concept arbetsbord

Ett mångsidigt arbetsbord. Många storlekar, marknadens största tillbehörssortiment. Finns med ESD-skydd. Max last 500 kg.
Treston TowerLine is a robust workbench which easily adapts to two-sided solution or corner solution

TowerLine arbetsbord

Robust och slitstarkt, lätt att omvandla till en rygg-mot-rygg- eller hörnlösning. Finns även med ESD-skydd. Max last 750 kg.
Treston Workshop workbench is for the toughest conditions

Workshop arbetsbord

Ett robust bord för industribruk. Många ben och bordsskivor att välja bland. Stort tillbehörssortiment. Max last 750 kg.
WB workbench, easily adaptable table, suits to back-to-back and corner solutions

WB arbetsbord

Ett ergonomiskt, snyggt och lättanpassat arbetsbord. Finns också med ESD-skydd och elektrisk justering. Max last 250 kg.
LMT light electric table suits the needs of light industrial setups and technical office work

LMT arbetsbord

Ett elektriskt universalbord för lätt industri. Många höjdinställningar, snabbjusterat, många tillbehör. Max last 150 kg.
Treston packing bench TPB includes set of essential accessories to make packing efficient

TPB packbord

TPB är ett robust och effektivt packbord. Justerbart och utökningsbart, över 50 tillbehör. Steglös höjdjustering. Max last 300 kg.
TPH is a basic bench with one shelf included. Comes with a wide variety of accessories.

TPH arbetsbord

Standardbord med en hylla. Tillbehör finns för alla basbehov. Kan även fås med ESD-skydd. Max last 300 kg.
Treston TP workbench is a cost-efficient basic industrial workbench with a wide variety of accessories

TP arbetsbord

Ett kostnadseffektivt standardbord för industribruk med ett omfattande tillbehörssortiment. Även med ESD-skydd. Max last 300 kg.
Treston TP upright frame suits lighter industrial workbench and additonal workspace needs

TP pelarramsstomme

Ett lätt och billigt alternativ. Bordsskiva beställs separat. Finns även med ESD-skydd. Stommen tål en max last på 300 kg.
Bland Trestons arbetsbord hittar du en lösning för alla industriella behov. Här finns allt från förmånliga standardbord till avancerade anpassningsbara konstruktioner för befintliga produktionslinjer. En välfungerande arbetsplats gör det möjligt att arbeta effektivt och att undvika misstag.

Trestons kvalitetsbord är utformade för att klara tung belastning i många år. Moduluppbyggnaden ger flexibilitet och förlänger produkternas livscykel. Marknadens största tillbehörssortiment gör det möjligt att skapa personligt anpassade och flexibla arbetsplatser för de anställda där det är tryggt, inspirerande och enkelt att arbeta. En välfungerande arbetsplats gör det möjligt att arbeta effektivt och att undvika misstag, vilket i sin tur höjer produktiviteten och ökar trivseln på arbetsplatsen.

De flesta produktfamiljer har en elektrisk modell och modeller som justeras manuellt med handvev eller insexnyckel. Arbetsborden kan placeras sida vid sida eller i form av ett U eller L och integreras i en materialflödeslösning. För elektronikindustrins behov erbjuder Treston arbetsplatser som är ESD-skyddade och idealiska för att skapa ett EPA (ESD Protected Area).

Trestons industriella arbetsbord har sin givna plats inom allt från elektronikindustri och tung industri till logistikcentra, offentliga tjänstesektorn, utbildningsanstalter och olika slags verkstäder. Produktutveckling, kvalitetssäkring, lättare montering samt förpacknings- och logistiksektorn kan alla dra nytta av välutrustade arbetsplatser där det går att arbeta snabbt, noggrant och bekvämt.
 
Trestons arbetsbord hjälper till att skapa nya teknologier vid bl.a. ABB, SAAB och Nokia. De hjälper också till att tillverka Nike's träningsskor och olika webbutikers produkter för hela världen.

  • De anpassningsbara och ergonomiska Concept-arbetsborden uppfyller många olika behov inom industrin. Concept-arbetsborden finns i flera olika storlekar och har marknadens största tillbehörssortiment. De är mycket stabila och har en max last på 500 kg. De kan också fås med elektrisk höjdjustering och ESD-skydd. Mer information finns här
  • WB-arbetsbordet har en ergonomisk och estetisk utformning och kan enkelt anpassas efter olika behov. WB-modulerna kan kombineras fritt och placeras rygg mot rygg, sida vid sida eller i ett hörn. Tillbehörssortimentet är omfattande. Lämpar sig bland annat för användning inom elektronikindustrin. De kan fås med ESD-skydd och elektrisk höjdjustering. Max last 250 kg.
  • TowerLine är ett robust, slitstarkt och lättanpassat arbetsbord för industribruk. Kan placeras rygg mot rygg, sida vid sida eller i ett hörn. Kabelförvaring i benen bidrar till ordning och reda på arbetsplatsen. Max last 750 kg. Särskilt lämpliga för användning i FoU-miljöer. Kan även fås med ESD-skydd. 
  • Arbetsbordet Treston Workshop är ett utmärkt alternativ för tung industri och krävande miljöer. Lämpar sig för olika typer av verkstäder och andra miljöer där man hanterar kemikalier eller tunga laster. Flera olika utformningar av ben och bordsskivor. Marknadens största tillbehörssortiment. Max last 750 kg. 
  • Arbetsbordet Treston TP är ett kostnadseffektivt, stabilt standardbord för industribruk. Ett stort tillbehörssortiment gör att arbetsbordet är mycket anpassningsbart. Finns med ESD-skydd. Max last 300 kg.
  • Arbetsbordet Treston TPH är ett kostnadseffektivt industriellt standardbord försett med en hylla. I tillbehörssortimentet finns allt den yrkesverksamme kan behöva. Stålstommens max last är 300 kg. Steglös höjdjustering 650–900 mm. Finns med ESD-skydd.
  • Treston LMT är ett mångsidigt arbetsbord med elektrisk höjdjustering som särskilt passar den lätta industrins behov. Stort inställningsområde i höjdled, fyra storlekar och en max last på 150 kg. Finns med ESD-skydd. Med tillbehören till arbetsbordet kan ergonomin förbättras och bordet anpassas till användaren.
  • Packbordet Treston TPB är en genomtänkt, säker och lättanvänd totallösning. Det finns mer än 50 tillbehör och tillägg till baspaketet. Massor av plats för att arbeta och för att förvara förpackningsmaterial. Steglös höjdjustering. Lätt att köpa, transportera och montera ihop. Max last 300 kg.
  • Treston ModuLine är marknadens mest innovativa materialflödeslösning. Vi har en mängd bords-, hörn och förlängningsmoduler som kan användas för att bygga en manuell produktionslinje i I-, U- eller L-form. Kommer med ESD-skydd. Det är enkelt att ta fram en passande lösning med programvaran för 3D-modellering online.
Arbetsbord: Begär offert eller mer information

Arbetsbord: Begär offert eller mer information

Land
state
Genom att skicka detta formulär godkänner jag Trestons integritetspolicy. Jag förstår att jag när som helst kan tacka nej till digitala meddelanden från Treston genom att använda mig av avprenumerationslänken i Trestons e-postmeddelanden.

Se vad våra kunder säger

"Det var viktigt för oss att vara  konsekventa och ha kompatibel utrustning på varje arbetsplats.”
Anne Rantalainen, Ovako Imatra
"Trestons lösningar" enkla form och färg och de ergonomiska funktionerna gör jobbet smidigt och behagligt. "
Thorsten Timmermann, Manager, Sennheiser
"Trestons NaturLite LED-lampor kan faktiskt minska antalet ljuskällor eftersom de ger så mycket ljus."
Daniel Norberg, produktionsingenjör, Senseair AB
"Tack för den informativa dagen på Treston. Ert proffsiga team imponerade på mig med sina stora kunskaper."
M. Huber, Kaiserslautern, SKS Welding Systems GmbH
"Treston var en utmärkt partner i utformningen av anpassat packbord och arbetsbordslösning för Christie's."
Emily Sarokin, Christie's Auction House NYC
"Vi kan införskaffa allt vi behöver från ett och samma ställe. Det gör inköpen enklare."
Jouni Mäkelä, Manager, sensor- & teknikavd., Stresstech
"Med en flotta som den här kan jag nästan bokstavligen sätta vilket projekt som helst överallt."
Jim Leonard, Operations Manager, MCPc