Treston trolleys

Vagnar

Lägg till tillbehör efter behov
Treston packing trolleys, trolleys, packing

Packvagnar

Behändiga lösningar för förvaring och användning av förpackningsmaterial.
Treston Workshop trolleys

Workshop-vagnar

Robusta vagnar för tungt bruk och krävande förhållanden. Max belastning upp till 600 kg.
Treston RRT trolley for reel racks. Can hold up to 360 reel racks. ESD protected.

Vagn RRT med rullstativ

En justerbar vagn som kan användas för SMD-rullar. En ESD-skyddad vagn rymmer upp till 360 rullar.
Ergonomiska, lättkörda vagnar gör det enkelt att transportera gods och verktyg och ökar produktiviteten i arbetet. Det finns många olika tillbehör till Trestons modulära vagnar, och de kan enkelt anpassas till olika jobb och arbetsmiljöer. Finns även med ESD-skydd.

En kvalitetsvagn höjer produktiviteten

Inom industrin och i tekniska miljöer utförs inte alltid arbetet vid en och samma arbetsplats, utan utrustningen kan behöva flyttas från en arbetsplats till en annan. Ergonomiska vagnar som är lätta att flytta gör det betydligt enklare och höjer samtidigt arbetsproduktiviteten. De slitstarka Treston-vagnarna är modulära och kan anpassas till alla behov med hjälp av standardtillbehör och tilläggsutrustning.

Vagnarna ger extra arbets- och förvaringsutrymme. De kan användas för att transportera gods, förvara mätutrustning och tillhandahålla ett buffertlager för en produktionslinje. Vagnar med perforerade plåtar eller perforerade plåtskåp är perfekta för att förvara verktyg på ett ordnat sätt.

Treston erbjuder ett stort antal vagnar för användning inom industrin och i tekniska miljöer. Vi har särskilda modeller för tung industri och förpackningssektorn liksom anpassade lösningar för insamling och förvaring. Vagnar med ESD-skydd är lämpliga för EPA-områden. 

En modulär vagn är alltid unik

Alla arbetsuppgifter är unika och kräver särskilda hjälpmedel. De flesta Treston-vagnar har en modulär struktur som tillsammans med det stora utbudet av tillbehör och tilläggsutrustning garanterar att utformningen av vagnen kan anpassas efter användarens behov och arbetets krav.

En ergonomisk vagn minskar påfrestningarna

Fördelen med en vagn är att den är lätt att flytta både när den är tom och när den är fullastad. En lättmanövrerad vagn är en glädje att använda, inte minst när den lätt tar sig över även lite högre trösklar. En ergonomisk vagn är utformad med tanke på användaren när det gäller både manövrerbarhet och andra faktorer som påverkar användbarheten. När vagnens körhandtag har rätt form och rätt höjd, och vagnen har kvalitetshjul som fungerar ordentligt går det alltid lätt att köra vagnen även när den är fullastad.

Det är viktigt med kvalitetshjul på vagnar

Hjulen till Trestons vagnar väljs utifrån vad vagnen ska användas till. Ett kvalitetshjul är av rätt storlek och har en hållbar slitbana. Ju större hjul, desto lättare att flytta vagnen. Stora hjul gör till exempel att det går lättare att skjuta vagnen över trösklar och liknande hinder. Om vagnen för det mesta står stilla tappar ett kvalitetshjul inte formen på grund av belastningen utan förblir som nytt år efter år. 

Med svängbara hjul på vagnen går det lätt att manövrera även på små ytor. Starka bromsar låser fast vagnen och ser till att den står där den ska stå. Detta ökar också säkerheten på jobbet. För vagnar som används i EPA-områden finns det hjul med ESD-skydd. 

Vagnar: Begär offert eller mer information

Vagnar: Begär offert eller mer information

Land
state
Genom att skicka detta formulär godkänner jag Trestons integritetspolicy. Jag förstår att jag när som helst kan tacka nej till digitala meddelanden från Treston genom att använda mig av avprenumerationslänken i Trestons e-postmeddelanden.

Se vad våra kunder säger

"Det var viktigt för oss att vara  konsekventa och ha kompatibel utrustning på varje arbetsplats.”
Anne Rantalainen, Ovako Imatra
"Trestons lösningar" enkla form och färg och de ergonomiska funktionerna gör jobbet smidigt och behagligt. "
Thorsten Timmermann, Manager, Sennheiser
"Trestons NaturLite LED-lampor kan faktiskt minska antalet ljuskällor eftersom de ger så mycket ljus."
Daniel Norberg, produktionsingenjör, Senseair AB
"Tack för den informativa dagen på Treston. Ert proffsiga team imponerade på mig med sina stora kunskaper."
M. Huber, Kaiserslautern, SKS Welding Systems GmbH
"Treston var en utmärkt partner i utformningen av anpassat packbord och arbetsbordslösning för Christie's."
Emily Sarokin, Christie's Auction House NYC
"Vi kan införskaffa allt vi behöver från ett och samma ställe. Det gör inköpen enklare."
Jouni Mäkelä, Manager, sensor- & teknikavd., Stresstech
"Med en flotta som den här kan jag nästan bokstavligen sätta vilket projekt som helst överallt."
Jim Leonard, Operations Manager, MCPc