ESD workbench

ESD-arbetsbord

Modulära ESD-arbetsbord passar utmärkt för arbete med elektriska komponenter och andra industriella tillämpningar.
ESD Storage systems

ESD-förvaringssystem

Våra innovativa ESD-förvaringslösningar har en användarorienterad design och är av kvalitetsmaterial som fungerar i alla utrymmen.
ESD Trolleys

ESD-vagnar

Ergonomiska, lättkörda ESD-vagnar gör det enkelt att transportera gods och verktyg och ökar produktiviteten i arbetet.
ESD Drawers

ESD-hurtsar

Trestons många olika sorters ESD-hurtsar erbjuder enkel, effektiv och ergonomisk förvaring för alla slags komponenter, artiklar och verktyg.
ESD Lighting

ESD-belysning

Bra belysning är viktigt för arbetets kvalitet och de anställdas trivsel. Rätt mängd ljus vid rätt tillfälle i industrimiljöer ökar produktiviteten och gör att färre fel begås.
ESD Chair

ESD-arbetsstolar

Trestons stolar, pallar och sadelstolar med ESD-skydd ger valuta för pengarna. De passar för arbetsplatser inom allt från tillverkning och paketering till FoU och ESD-skyddade områden (EPA).
ESD Accessories

ESD-tillbehör

Alla ESD-kompatibla tillbehör för alla våra ESD-produkter. Här finns tillbehör som jordningssatser, ESD-mattor, ESD-armband.
Treston har utvecklat, tillverkat och levererat ESD-möbler i årtionden. Alla våra industriella arbetsstationer finns i ESD-kompatibla versioner, med ett elektriskt halvledande lackskikt, och vi tillhandahåller även industriella, ESD-kompatibla vagnar, hyllor, skåp, stolar, lampor och tillbehör.
Vänta, produktinformation laddas…