Treston Industrial cabinet, cabinets, industrial

Hyllor och skåp

Treston industrial cabinet is a modular storage solution.

Industriskåp

Robusta skåp med lås och ett brett tillbehörssortiment. De låga modellerna fungerar också som extra arbetsytor.
Treston heavy storage system is a perfect solutions for workshop and other heavy industry environments. Load capacity up to 400 kg per shelf.

Kombiställ

En stabil och hållbar hyllenhet för mångsidig förvaring. Mångsidiga tillbehör. Robusta hyllor, max belastning upp till 400 kg.
Treston shelving system for industrial and technical workplaces is modular and versatile. Build a storage based on your own needs.

Hyllsystem

Ett mångsidigt hyllsystem för alla förvaringsbehov. Flera olika djup. Fungerar också som enskild hylla eller skåp. Tillbehör.
Med modulära hyllor, hyllplan och skåp är det lätt att skapa effektiv och funktionell förvaring för industriella och tekniska miljöer. Tack vare ett stort tillbehörssortiment kan förvaringslösningen anpassas till användarens specifika behov. En ordnad arbetsmiljö förbättrar arbetstakten och ökar tryggheten i arbetet.

Skapa ordnade och effektiva arbetsmiljöer med hyllor och skåp

Hyllenheter, hyllplan och skåp är oumbärliga för att hålla ordning och reda på arbetsplatsen. Med ordning och reda går det också snabbare och enklare att arbeta samtidigt som tryggheten i arbetet ökar. Ett bra förvaringssystem tillgodoser många behov och alla föremål har sin egen plats. Med rätt förvaring håller också arbetsutrustningen betydligt längre.

Treston erbjuder många alternativ för att bygga en förvaringslösning med stor kapacitet för industriella och tekniska miljöer. Vi utformar och tillverkar också skräddarsydda lösningar som utnyttjar befintligt utrymme på bästa sätt. Vi erbjuder även skåp och hyllsystem med ESD-skydd som kan användas i EPA-områden.

Universallösning i stället för enbart förvaring

Tack vare ett mångsidigt urval av tillbehör kan skåp och hyllor kombineras till många olika totallösningar för förvaring. Hyllor i ett skåp kan enkelt bytas mot backar eller lådor, och låsbara lådor och skåp ger säker förvaring. Hurtsar kan enkelt förses med lämpliga fack och avdelare för olika verktyg genom att välja en av de färdigkombinerade lådinsatserna. Vissa möbler kan också fungera som avdelare, då de står stadigt även under tung belastning. Enskilda skåp är också lätta att flytta, till exempel med gaffeltruck.

Modulära hyllsystem växer med behoven

Trestons industriella hyllsystem består av grundsektioner, tilläggssektioner, dörrar, perforerade plåtar och annan extra utrustning som kan läggas till och kombineras för att skapa effektiva lösningar med stor kapacitet för olika förvaringsbehov. Hyllsystemens skåp är alltid fristående och kan användas som enskilda förvaringslösningar.

Trestons robusta kombiställ är särskilt konstruerade för miljöer som kräver starka hyllor som klarar det mesta. Dessa hyllsystem erbjuder mångsidig förvaring med stor kapacitet. Med grundsektionerna kan användaren bygga upp ett hyllsystem helt efter egna behov. En enskild hyllas maximala last är 400 kg, vilket innebär att man kan placera nästan vad som helst på hyllan utan att den ger vika.

Skåp hjälper till att hålla föremålen i gott skick

I ett låsbart skåp kan värdefulla verktyg, enheter och mindre föremål förvaras ordnat och skyddat från smuts och damm. Två låssystem att välja mellan – ett traditionellt lås med nyckel-och-vajer-handtag eller ett låshandtag där nyckeln bara behövs för att låsa skåpet.

I industriskåpen och hyllskåpen har hyllorna alltid en minsta maxlast på150 kg, och fötterna kan justeras så att skåpen står stadigt även på ojämna underlag. Dessa skåp levereras alltid monterade. Skåpen till industrihyllsystem och kombiställ levereras omonterade. Alla skåpmodeller kan också fås med ESD-skydd.

Låssystem kan ingå efter behov

Ett låssystem i tre nivåer eller ett elektroniskt kodlås finns för vissa skåpmodeller. Låssystemet i tre nivåer kan implementeras på två olika sätt beroende på vilka säkerhetskrav man har.

Hyllor och skåp: Begär offert eller mer information

Hyllor och skåp: Begär offert eller mer information

Land
state
Genom att skicka detta formulär godkänner jag Trestons integritetspolicy. Jag förstår att jag när som helst kan tacka nej till digitala meddelanden från Treston genom att använda mig av avprenumerationslänken i Trestons e-postmeddelanden.

Se vad våra kunder säger

"Det var viktigt för oss att vara  konsekventa och ha kompatibel utrustning på varje arbetsplats.”
Anne Rantalainen, Ovako Imatra
"Trestons lösningar" enkla form och färg och de ergonomiska funktionerna gör jobbet smidigt och behagligt. "
Thorsten Timmermann, Manager, Sennheiser
"Trestons NaturLite LED-lampor kan faktiskt minska antalet ljuskällor eftersom de ger så mycket ljus."
Daniel Norberg, produktionsingenjör, Senseair AB
"Tack för den informativa dagen på Treston. Ert proffsiga team imponerade på mig med sina stora kunskaper."
M. Huber, Kaiserslautern, SKS Welding Systems GmbH
"Treston var en utmärkt partner i utformningen av anpassat packbord och arbetsbordslösning för Christie's."
Emily Sarokin, Christie's Auction House NYC
"Vi kan införskaffa allt vi behöver från ett och samma ställe. Det gör inköpen enklare."
Jouni Mäkelä, Manager, sensor- & teknikavd., Stresstech
"Med en flotta som den här kan jag nästan bokstavligen sätta vilket projekt som helst överallt."
Jim Leonard, Operations Manager, MCPc