Treston Custom Solutions Main Image

Kundanpassade lösningar för arbetsstationer

Ibland kan inte ens mycket modulära industrimöbler och ett stort urval av tillbehör tillgodose alla behov i en mångsidig och ständigt utvecklande arbetsmiljö.

Vi kan svara på kundernas specifika behov genom att erbjuda modifierade versioner av våra arbetsstationer och förvaringslösningar, eller genom att designa en helt skräddarsydd industriell möbellösning anpassad till kundens specifikationer.

Vanliga modifieringar 

Special solutions

Treston erbjuder både varianter och kompletta skräddarsydda lösningar

Special custom-made industrial Treston bench with FiFO
En bänk med skräddarsytt integrerat FiFo-system

Trestonbänk med ett speciellt skräddarsytt integrerat FiFo-system. Baserat på den mångsidiga bordsmodellen Concept. 

Customised industrial Treston trolley with tool storage
En vagn med skräddarsydd verktygsförvaring

En specialvagn med kundanpassad verktygsförvaring. Den skräddarsydda vagnen hjälper till att få verktygen nära arbetsstationen.

Special custom-made Treston cabinet with sliding perforated panels
Ett kundanpassat skåp med skjutbara perforerade paneler

Ett skräddarsytt industriskåp med skjutbara perforerade paneler för att ge extra förvaringsutrymme.  

Varför Treston
Stöd och rådgivning
  • Våra skickliga och hjälpsamma försäljningsingenjörer är här för att hjälpa dig att nå den optimala arbetsplatslösningen, som är ergonomisk och produktiv och arbetar för din långsiktiga framgång. Från initiering av ett projekt till orderhantering och hela vägen till implementering på plats, vi är här för dig.
Erfarenhet från olika branscher och applikationer
  • Vi har årtionden av kunskap om att utforma kompletta arbetsstationslösningar för ett brett spektrum av industrier och applikationer, från elektronikindustrins högteknologiska monteringsapplikationer till den tunga industrins specifika behov.
Säkerhet och ergonomi garanteras
  • Treston säkerställer att du får en säkerhetsgodkänd och ergonomisk lösning. Trestons skräddarsydda lösningar är baserade på beprövade koncept, och vår expertis inom ergonomi och ESD, samt erfarna ingenjörs- och tillverkningsteam, säkerställer att du får en riskfri lösning.
Snabba leveranstider
  • Under årens lopp har vi etablerat dedikerade team och effektiviserat våra processer. Försäljning, designteam och produktion arbetar alla smidigt tillsammans för att leverera en snabb vändningstid och den bästa kundupplevelsen. Vår omfattande produktportfölj hjälper till att få till en skräddarsydd lösning till ett överkomligt pris, och lagervaror säkerställer att projektet går snabbt.

Kundanpassade lösningar för arbetsstationer: Begär offert eller mer information

Land
state
CAPTCHA
Genom att skicka detta formulär godkänner jag Trestons integritetspolicy. Jag förstår att jag när som helst kan tacka nej till digitala meddelanden från Treston genom att använda mig av avprenumerationslänken i Trestons e-postmeddelanden.

Kontakta oss. Oavsett om du letar efter ett speciellt ESD-kompatibelt tillbehör för en elektronikmonteringsstation, en integrationslösning mellan en packningsstation och automatiserade transportband, eller helt skräddarsydda högteknologiska laboratoriemöbler, kan vi hjälpa till.

Expertstöd och innovativ lösning 

Vi lyssnar på dina utmaningar, observerar arbetsområdet och processerna och ger stöd och råd för att hitta den bästa möjliga prisvärda lösningen. Ofta är den bästa lösningen en blandning av en standardiserad, lättillgänglig arbetsstation med väldesignade, anpassade delar, vilket ger dig en konkurrensfördel oavsett om du vill maximera användningen av utrymme, skapa ett effektivt integrerat arbetsflöde eller förbättra medarbetarnas ergonomi och välbefinnande. Vi gillar att kalla oss lösningsexperter, eftersom vi kombinerar innovativa lösningar och våra tekniska färdigheter i en strävan efter den bästa arbetsstationslösningen för dig.

Ergonomiska, säkra och prisvärda anpassade lösningar 

Vår expertis inom ergonomi, lean och ESD, i kombination med våra erfarna försäljnings- och ingenjörsteam och mångsidiga tillverkningsmetoder, säkerställer att du får en skräddarsydd lösning som tar hänsyn till ergonomins och säkerhetens standarder. Vårt breda produkt- och tillbehörssortiment i kombination med vår ingenjörskraft och egen tillverkning säkerställer att anpassade lösningar kan utformas till ett överkomligt pris och med en snabb vändningstid.