Treston about us

Om oss

Treston grundades 1969 och är idag en av världens ledande tillverkare och leverantörer av ergonomiska arbetsstationslösningar för ett brett utbud av krävande industriella och tekniska inställningar.

För att se innehållet måste marknadsföringscookies godkännas. Marknadsföringscookies godkännande kan du ändra genom att trycka på ikonen som finns i vänstra nedre kanten av webbläsaren.
Treston - Workspaces for Happier Workfaces

Över 15 000 kunder världen över litar på oss. Vi handhar stora och små kunder i princip alla branscher, från högteknologisk elektronik till tung industri och från logistiksektorn till lyxverkstäder samt utbildnings- och offentlig sektor.
 

Varför välja Treston?

Med årtionden av erfarenhet, djup förståelse för industriella miljöer och beprövad kunskap om ergonomi, ESD och Lean, är vi på Treston i en unik position för att hjälpa våra kunder att uppnå optimal arbetsstationslösning och hjälpa våra kunder att hålla både sin verksamhet och sina anställda i god form.

  • Anpassningsförmåga. Anpassningsbara produkter och lösningar: modulära, konfigurerbara, hållbara produkter med det bredaste urvalet av tillbehör på marknaden
  • Lösningsförmåga. Med vår lösningsinriktade försäljning i kombination med ingenjörsavdelning och tillverkningskapacitet kan vi alltid hitta en lösning för våra kunders specifika behov och skräddarsydda kundlösningar.
  • Holistisk expertis. Från produktteknik till försäljningsingenjörer har vi bevisad kunskap om industriell ERGONOMI, LEAN och ESD (Tässä hexagonin sisälle symbolit!)
  • Omfattande produktportfölj. Vårt breda urval av tekniska och industriella möbler tillsammans med det bredaste urvalet av tillbehör på marknaden passar i princip alla branschers behov.
  • Innovativitet. Nya mervärdesfunktioner och produktdesign för framtidssäkra affärer

Se fler kundreferenser


Vårt uppdrag: Workspaces for happier workfaces

Vi tror att hållbar långsiktig affärsframgång bygger på befogenhet, motiverade och friska medarbetare och företagens anpassningsförmåga till ständig förändring.

Treston stöder ditt företag genom att tillhandahålla smarta ergonomiska industriella arbetsplatslösningar som anpassar sig flexibelt till individernas behov såväl som de ständiga förändringarna i processen. Våra ergonomiska arbetsstations- och materialflödeslösningar ger därmed bättre personlig prestanda, miljöprestanda och affärsprestanda.

En smart arbetsplats skapar hållbart välbefinnande genom att ge individen möjlighet att trivas och företag att blomstra.

 

Våra värderingar

Treston values

Leende kunder: Vi gör det lilla extra för våra kunder

Mod och tapperhet: Vi vågar tänka och agera djärvt och tar alltid ansvar för våra handlingar

Framgång genom lagarbete: Vi hjälper varandra, partners och kunder att lyckas

Nöjd men inte tillfreds: Vi letar alltid efter sätt att förbättra

 


Globalt fotavtryck, lokal service 

Treston offices around the world

Trestons eget försäljningsnätverk och expertåterförsäljare erbjuder hjälp och tjänster globalt.

  • Vårt nätverk av detaljhandelspartners tjänster i mer än 30 länder och våra dotterbolag i sex länder: Finland, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Frankrike och USA.
  • Treston Groups tillverkningsfabriker ligger i Finland. Världens lyckligaste land!

Kontakta oss

Vänta, produktinformation laddas…