Treston about us

Om oss

Treston: För en bättre arbetsmiljö

Treston är en av världens ledande leverantörer av möbler och arbetsstationer för industribruk. Våra kunder kan lita på att vi tillhandahåller sakkunniga tjänster för uppbyggnad av ergonomiska arbetsmiljöer av högsta kvalitet. Trestons lösningar är i samklang med tillverkningsfilosofin LEAN, och vårt breda sortiment av produkter med ESD-skydd passar utmärkt för användning i ESD-skyddade områden (EPA).

Vi tillhandahåller värde för våra kunder

  • Utmärkt kundservice och expertis
  • Kvalitetsprodukter
  • Snabbt och flexibelt agerande
  • Pålitlighet
Utformningen och genomförandet av våra arbetsstationer utgår alltid från den person som utför arbetet. I slutprodukten beaktas såväl ergonomin som alla faktorer som påverkar funktionen och effektiviteten.

Vi utformat, tillverkar och säljer arbetsplatslösningar för industriella och tekniska miljöer. Bland våra produkter finns arbetsbord, tillbehör till borden, packbordförvaringssystem, vagnar, ergonomiska arbetsstolar, arbetsplatsbelysning, skåp, hyllor, monterings- och produktionslinjer samt packningslösningar. Förutom produktfamiljerna för industrin tillverkar Treston också förvaringslösningar för hemmet och offentliga utrymmen under varumärket Sovella.

Vid sidan av att erbjuda modulära och anpassningsbara standardlösningar hjälper vi också våra företagskunder med att ta fram helt skräddarsydda lösningar.


Vi har levererat över 500 000 arbetsstationer världen över

 

Treston Groups huvudkontor och fabriker finns i Finland. Vi har dotterbolag i sex länder: Sverige, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, USA och Ryssland. Vi har också ett nätverk av återförsäljare som omfattar fler än 30 länder.

Vårt eget försäljningsnät och sakkunniga återförsäljare erbjuder hjälp och service över hela världen.
År 2019 hade Treston totalt 280 anställda i världen.

Vänta, produktinformation laddas…