Designa din egen arbetsstation eller vagn och visa den i 3D

Klicka till 3D-konfiguratorn

Trestons 3D-konfigurator kan användas för att designa en industriell eller teknisk arbetsstation som bäst uppfyller dina behov.  Som en ny funktion har vi också lagt till vår fullt konfigurerbara Treston Multivagn i vår 3D-konfigurator.  För att komma igång behöver du bara en mobiltelefon eller en dator med webbläsare; ingen nedladdning krävs och det är gratis att använda programvaran.

Din design byggs upp på skärmen när du går, enligt dina val, och den kan ses i 360⁰ olika vinklar. När designen är klar kan du maila den och få en lista över produkterna i PDF-format till dig själv. Du kan också  begära en offert för de produkter du designat. Tillsammans med PDF-filen får du också länkar för att visa och redigera din konfiguration. Det betyder att du kan gå tillbaka till din design och göra ytterligare ändringar när som helst eller till och med dela den länken till andra.

Användbara tips för Trestons 3D-konfigurator

 

Select product you like to configure
Börja designa genom att välja en arbetsbänk eller en vagn

3D-konfiguratorn är enkel att använda

 

Börja med att välja den produkt du vill konfigurera, en arbetsbänk eller en vagn. Vår 3D-konfigurator innehåller flera olika industriella eller tekniska arbetsbänkar och en verkligt mångsidig Multivagn som är fullt konfigurerbar.

När du har konfigurerat någon av produkterna är det också möjligt att börja konfigurera den andra produkten i steg 5. 

Select the frame that bests suits your purposes
Markera ramen i steg 1

Steg 1: Välj den ram som bäst passar dina syften

När du har valt produkten måste du välja det bästa ramalternativet för ditt behov. Det finns många ramalternativ tillgängliga för användning i olika uppgifter och miljöer.  Du hittar mer information om arbetsbänkarna här. Vår vagnkonfigurator innehåller hög och låg ram, men vi har också lagt till några förkonfigurerade alternativ.


 

Select the frame size and product functionality
Välj ramstorlek och funktionalitet i steg 2

Steg 2: Välj ramstorlek och produktfunktionalitet

Välj rätt ramstorlek för din produkt och om den behöver vara ESD-kompatibel. Om du konfigurerar en arbetsbänk kan du också välja material för bänkskivan och höjdjusteringsmetoden.

 

Select upright modules and accessories
Välj upprättstående moduler och tillbehör i steg 3

Steg 3: Välj upprättstående moduler och tillbehör

När du konfigurerar arbetsstationer måste du välja den upprättstående modulen som är ansluten till arbetsbänken. Det finns flera slitsade pelare i olika höjder tillgängliga, där alla tillbehör kan läggas till för att göra arbetsstationen ergonomisk och funktionell. Vid konfigurering av en vagn finns ett brett utbud av olika tillbehör som kan läggas till fram- och baksida av vagnsramen.


 

Choose other accessories to complete your configuration
Välj andra tillbehör i steg 4

Steg 4: Välj andra tillbehör för att slutföra konfigurationen

När du konfigurerar arbetsstationer kan du lägga till olika armaturer, strömskenor, hyllor, backar och lådor etc. för att slutföra konfigurationen och se att din arbetsstation byggs på skärmen.  För vagn är det möjligt att lägga till nedre hylla och mattor för hyllorna.
 

Select external accessories to complete your configuration
Lägg till fler externa objekt för att slutföra arbetsytan i steg 5

Steg 5: Slutför din arbetsyta genom att lägga till olika tilläggsprodukter

När designen är klar kan du lägga till fler externa tillägg i steg 5 för att slutföra arbetsytan. Du kan lägga till flera vagnar, lådenheter, skåp och stol. I det här steget kan du också börja konfigurera en annan produkt. Om du till exempel började konfigurera en arbetsbänk kan du nu börja konfigurera en vagn.

 

There is possible to configurate both items at the same time
Det finns möjlighet att konfigurera båda objekten samtidigt. Klicka på produkten och gör ytterligare ändringar.

 

View and Edit links
E-post innehåller visa och redigera länkar till din design

Slutför din design och få den till din e-post

När din design är klar kan du skicka den till dig via e-post som en PDF-fil. Samtidigt kan du också skicka oss en begäran om en offert för dina designade produkter. PDF-filen innehåller en bild och en lista över produkterna i din design. Tillsammans med e-postmeddelandet får du också länkar för att visa och ytterligare redigera din egen design. Det betyder att du alltid kan återgå till din design och göra ytterligare ändringar.

Klicka - designa – be om offert; Att designa en arbetsstation har aldrig varit enklare!


 

Vänta, produktinformation laddas…