Utforma en egen arbetsplats och se den i 3D

Trestons 3D-konfigurator kan användas för att utforma en industriell eller teknisk arbetsplats helt efter dina egna behov. Allt du behöver för att komma igång är en mobiltelefon eller en dator och en webbläsare. Du behöver inte ladda ned någonting och det kostar inget att använda programmet. 

I programmet visas arbetsplatsen på skärmen enligt dina val och du kan enkelt se den från olika vinklar. Det gör det mycket lättare att uppfatta proportionerna. När du är nöjd kan du skriva ut bilden och produktlistan i PDF-format. Du kan även be om offert på arbetsplatsen som du har satt ihop. 

3D-konfiguratorn är enkel att använda

1.    Välj önskad stomme till arbetsplatsen. Det finns många olika stommar för olika uppgifter och arbetsmiljöer. Arbetsbordet Concept är mångsidigt och ett bra alternativ för de flesta arbeten. Workshop-arbetsbordet rekommenderar vi när arbetet inbegriper hantering av mycket tunga produkter och föremål.

 

2.    Välj arbetsplatsens storlek och materialet för arbetsskivan.

 

3.    Välj pelare till arbetsplatsen. Dessa fästs på arbetsbordet och gör det möjligt att lägga till tillbehör ovan arbetsbordet. Det finns ett stort urval pelare i olika höjd till vilka hyllor, skärmhållare, lådskenor och andra tillbehör kan läggas till ovanför och vid sidorna av arbetsbordet för att få en ergonomisk och funktionell arbetsplats som motsvarar dina behov.

 

4.    Komplettera arbetsplatsen med exempelvis olika belysningsarmaturer, strömskenor, hyllor, backar och lådor, stolar, vagnar och skåp och se hur den tar form på skärmen. När allt är klart kan du få bild och en lista över delarna till arbetsplatsen via e-post. Samtidigt kan du även be om offert på den arbetsplats du har satt ihop.

 

Klicka – utforma – be om offert: att planera en arbetsplats har aldrig varit enklare!

Vänta, produktinformation laddas…