Packarbeitsplätze und Zubehör

Packbord och tillbehör

E-bok: Hur man skapar en effektiv packstation
Packing benches frontpage

Packbord

Trestons packbord hjälper till att påskynda packprocessen och öka effektiviteten. Utformningen av alla Trestons möbler bygger på ergonomins principer.
Storage systems packing

Förvaringssystem för packning

Brett utbud av funktionella lagringsprodukter för packning. Lådor, Fifo-stativ, karuseller, hurtsar, skåp, perforerade paneler
Trolleys packing listing

Vagnar för packning

Det viktigaste kännetecknet för Trestons vagnar är enkel och smidig rörlighet när de är antingen tomma eller fullastade. En vagn som är lätt att manövrera är en fröjd att använda och skjuta, även över de lite högre trösklarna.
Packing drawers

Hurtsar för packning

Robusta Treston hurtsar erbjuder effektivt lagringsutrymme för pack- och logistikmiljöer.
Lights for packnig

Belysning för packbord

Justerbara kvalitetsbordslampor är avgörande för kvaliteten på packning och internt logistikarbete samt de anställdas välbefinnande.
Chairs for packing

Arbetsstolar för packning

Flexibla Treston sitt-stå stolar erbjuder utmärkt valuta för pengarna. Treston sitt-stå stol är lämplig för produktion, packning och FoU-miljöer, samt ESD-skyddade områden (EPA).
Accessories for packing

Tillbehör för packning

Brett utbud av packtillbehör. Tillbehör för packning inkluderar skärare, etikett- och tejpdispensrar och rullhållare. Innovativa packtillbehör gör packningen enklare, snabbare och vänlig för arbetsgivaren.
Är du i behov av en kostnadseffektiv packbänk som är färdig att användas och enkel att montera, eller en mångsidig skräddarsydd packstationslösning som kan anpassas för att möta medarbetarnas och processernas olika behov? Från Trestons urval av packbord, packstationer och tillbehör.
Vänta, produktinformation laddas…