Workstation chairs

Arbetsstolar

För industriella och tekniska arbetsmiljöer
Treston Ergo workplace chair for industrial and technical working environments

Arbetsstolen Treston Ergo

En mycket justerbar och ergonomisk stolmodell för monteringsarbete, verkstäder och produktionsområden. Kan även fås med ESD-skydd.
Treston Plus chair for technical and industrial working environments

Arbetsstolen Treston Plus

Mycket ergonomisk stol för kontor och arbetsstationer. Material och konstruktion uppfyller industrins krav.
Treston Neon workplace chair for technical and industrial working environments

Arbetsstolen Neon

En stol för arbetsplatser som kräver ergonomi, justeringsmöjligheter och hållbarhet av högsta klass. Avtagbar stoppning/klädsel.
Treston Flex standing rest with foot ring for industrial and technical working environments

Flex ståstöd-stol

Ståstöd-stolen Treston Flex avlastar fötterna. Halkfri PU-sits, höjdjustering, roterar 360°. Även ESD-skydd.
Treston polyurethane stool for technical and industrial work environments

Arbetspallar

Pallar för krävande industriförhållanden. Tål olja, gnistor och slag. Lätt att rengöra. Finns även med ESD-skydd.
Treston saddle chair with leather upholstery for technical and industrial working environments

Sadelstolar

Sadelstolar för industribruk med justering av sitsens höjd och lutning. Flera alternativa klädslar. Även ESD-skyddad version.
Trestons stolar, pallar och sadelstolar ger valuta för pengarna. De passar för arbetsplatser inom allt från tillverkning och paketering till FoU och ESD-skyddade områden (EPA). Här hittar du lämpliga stolmodeller oavsett om arbetet utförs sittande, stående eller omväxlande sittande-stående.

Arbetsstolar av högsta kvalitet för arbetsplatser inom industri och teknik

Trestons stolar, pallar och sadelstolar ger valuta för pengarna. De passar för arbetsplatser inom allt från tillverkning och paketering till FoU och ESD-skyddade områden (EPA). Här hittar du lämpliga stolmodeller oavsett om arbetet utförs sittande, stående eller omväxlande sittande-stående. Treston-stolarna är också trygga att använda – de uppfyller kraven i standarden DIN 68 877 och bär GS-säkerhetsmärket.

En ergonomisk arbetsstol för industrimiljö

Kraven som ställs på arbetsstolar i industri och tekniska miljöer skiljer sig åt från dem som ställs på kontorsstolar. Arbete som utförs vid tillverkning kan vara ansträngande och innebära att man står mycket och utför repetitiva rörelser. Det är viktigt att stolarna är slitstarka, tål gnistor och oljor, är lätta att rengöra samt har många justeringsmöjligheter. Stolen måste alltid passa den specifika arbetsmiljön och ge bra stöd i olika arbetsställningar. Vid exempelvis monteringsarbete måste stolen ge stöd när man sitter framåtlutad. Även när arbetet utförs stående har man nytta av en stol. En ergonomisk ståstol kan minska belastningen på fötterna med upp till 60%!

Treston har precis vad du behöver – en ergonomisk stol som främjar produktiviteten och effektiviteten. Den maximala garantiperioden för Trestons stolar, ståstöd-lösningar och arbetspallar är 10 år. För sadelstolar 2 år. Samtliga Treston-stolar kan fås med ESD-skydd.

  • Treston Ergo är en ergonomisk och mycket justerbar stol för arbetsplatser inom industri och teknik. Den har höjd- och lutningsjustering, flera olika klädsel- och hjulalternativ, ett stort och ergonomiskt utformat säte samt svankstöd. Bra pris/kvalitets-förhållande, mycket för pengarna.
  • Treston Plus är en stol som passar både kontor och arbetsstationer. Den är mycket ergonomisk. Synkroniserad justering av sitsens och ryggstödets lutning. Även material och struktur uppfyller de krav som industrimiljöer ställer. Väl lämpad för långvarigt arbete där ett stort stödområde behövs.
  • Neon-stolen passar för moderna arbetsplatser inom industrin där det krävs ergonomi, justeringsmöjligheter och hållbarhet av högsta klass. Stolen har ett avtagbart överdrag som gör stolen unik och borgar för lång livslängd och flexibilitet.
  • Ståstöd-lösningen Treston Flex lämpar sig väl för industriarbete där man står mycket. Halkfritt säte. Höjdjustering av säte och fotstödsring. Ytskiktet i polyuretan är slitstarkt och lätt att rengöra. Roterar 360°.
  • Trestons arbetspallar är konstruerade för att klara krävande miljöer, även inom tung industri. Polyuretan tål olja, gnistor och slag. Konstlädermodellen är mjuk men samtidigt tålig mot desinfektionsmedel.
  • Trestons sadelstolar garanterar att du sitter ergonomiskt riktigt och har stor rörelsefrihet. De är särskilt lämpade för industrimiljöer. Sätets lutning och höjd kan justeras. Klädsel i tyg, läder eller konstläder.
Arbetsstolar: Begär offert eller mer information

Arbetsstolar: Begär offert eller mer information

Land
state
Genom att skicka detta formulär godkänner jag Trestons integritetspolicy. Jag förstår att jag när som helst kan tacka nej till digitala meddelanden från Treston genom att använda mig av avprenumerationslänken i Trestons e-postmeddelanden.

Se vad våra kunder säger

"Det var viktigt för oss att vara  konsekventa och ha kompatibel utrustning på varje arbetsplats.”
Anne Rantalainen, Ovako Imatra
"Trestons lösningar" enkla form och färg och de ergonomiska funktionerna gör jobbet smidigt och behagligt. "
Thorsten Timmermann, Manager, Sennheiser
"Trestons NaturLite LED-lampor kan faktiskt minska antalet ljuskällor eftersom de ger så mycket ljus."
Daniel Norberg, produktionsingenjör, Senseair AB
"Tack för den informativa dagen på Treston. Ert proffsiga team imponerade på mig med sina stora kunskaper."
M. Huber, Kaiserslautern, SKS Welding Systems GmbH
"Treston var en utmärkt partner i utformningen av anpassat packbord och arbetsbordslösning för Christie's."
Emily Sarokin, Christie's Auction House NYC
"Vi kan införskaffa allt vi behöver från ett och samma ställe. Det gör inköpen enklare."
Jouni Mäkelä, Manager, sensor- & teknikavd., Stresstech
"Med en flotta som den här kan jag nästan bokstavligen sätta vilket projekt som helst överallt."
Jim Leonard, Operations Manager, MCPc