Jotwire banner

Kundberättelse

Treston har levererat skräddarsydda och ESD-kompatibla industriella arbetsstationer till Jotwires nya fabrik

Ouneva Group är en underleverantör med bred verksamhet inom branscher som metall, plast, elektronik och ytbehandling. Ouneva Group förser branschledande företag med avancerade produktlösningar med allt från enskilda komponenter till komplicerade system.

Jotwire, ett företag inom Ouneva Group, är specialiserade på tillverkning av avancerad elektronik, kablage och elsystem.

Please allow marketing cookies to see the content. Move to marketing cookie approval from the stroller image at the bottom left of the screen.

De nya arbetsstationerna har lett till ökad arbetshälsa

För att undvika dyra produktionsavbrott under flytten behövde företaget få arbetsstationerna levererade till den nya fabriken vid en exakt avtalad tidpunkt.

Treston levererade industrimöbler som arbetsbord, stolar, vagnar och förvaringssystem. De flesta produkterna var ESD-skyddade. Treston samarbetade dessutom med Jotwire för att designa och tillverka en innovativ och skräddarsydd lösning för vinkling av borden.

Leveranserna planerades ytterst noggrant och företaget kunde flytta fabriksproduktionen med minimala avbrott. Treston imponerade med sin förmåga att leverera stora mängder möbler under en mycket begränsad leveransperiod.

”De nya möblerna har avsevärt förbättrat ergonomin, arbetshälsan och arbetsglädjen.” Hannu Pesonen – utvecklingschef, Jotwire

Varför välja Treston?

  • Produkter av hög kvalitet
  • Hållbarhet
  • Tillbehör
  • Produkterna förbättrar arbetshälsan

De nya industrimöblerna har avsevärt förbättrat ergonomin, arbetshälsan och arbetsglädjen på Jotwire

Det är enkelt att ställa in de elektriskt justerbara arbetsstationerna på en höjd som passar arbetsuppgifterna och medarbetarnas fysiska egenskaper, vilket minskar belastningarna under arbetet. Arbetsstationer med vinklingsmekanismer minskar behovet av att sträcka sig efter olika föremål. Flera olika tillbehör har använts för att bygga arbetsstationer som effektivt underlättar produktionen.

Den här lösningen har hjälpt oss att minska och förebygga ryggproblem och smärta i nacke och axlar hos medarbetarna. Arbetshälsan har förbättrats avsevärt hos våra medarbetare. En smidig, funktionell och säker arbetsmiljö förutsätter lämpliga industrimöbler.

Vänta, produktinformation laddas…