Storage systems - Treston bin trolley in use at E&S Metronik Werne

Förvaring

Effektiva förvaringslösningar
Treston plastic bins and cabinets

Lådor och skåp i plast

Tåliga och funktionella lådor, skåp och ställ i plast för smidig förvaring av smådelar och effektivt utnyttjande av utrymmet.
Treston Industrial cabinet, cabinets, industrial

Hyllor och skåp

Med hyllor och skåp är det lätt att skapa en ordnad och effektiv arbetsmiljö. Mångsidig förvaring med utbyggbara, modulära system.
Perforated panels by Treston.

Perforerade plåtar

Effektiv förvaring vid arbetsstationen. Ett stort urval krokar och konsoler. Montera på pelare, profil eller på vägg.
Treston's perforated industrial screens, blue color

Skärmväggar

Mångsidiga, modulära avdelare som med tillbehör kan förvandlas till en effektiv förvaringslösning. Skärmarna dämpar också buller.
Treston tool storage system provides up to 40m2 storage space. Max load capacity 1000 kg.

Förvaringsjätten

Upp till 40 m2 förvaringsutrymme för verktyg, även de tyngre. Ett lättanvänt organisationssystem. Ingen montering krävs.
Treston packing material roll stand is part of the Treston's packing and logistics product offering

Rullställ

Robusta, fristående och mångsidiga ställ för exempelvis förpackningsmaterial.
Trestons förvaringssystem är modulära och enkla att använda. I produktfamiljen finns hyllor, skåp, backar, lådor och perforerade plåtar. Alla slags industriarbetsplatser kan organiseras med Trestons förvaringsprodukter. Förutom standardprodukter erbjuder vi även anpassade lösningar och produkter med ESD-skydd.

Ergonomiska förvaringslösningar sparar tid och pengar

En moduluppbyggd förvaringslösning som kombinerar användarorienterad design och kvalitetsmaterial som fungerar i alla utrymmen. Med rätt förvaringssystem går det snabbt och enkelt att använda de komponenter, produkter och verktyg som förvaras. Rätt förvaring förlänger också verktygens livslängd och håller dem i gott skick. 

Ett bra förvaringssystem gör det enkelt att komma åt allt man behöver under de olika momenten i produktionsprocessen. En ordnad arbetsmiljö där man inte behöver slösa tid på att leta efter saker ökar också effektiviteten och arbetsglädjen. 

Kvalitetsinredning som tål omild behandling

Förvaringslösningar bör väljas med eftertanke. Det gäller att hitta den mest lämpliga och slitstarka utrustningen som kan fylla alla möjliga slags förvaringsbehov. Du slipper då problem med förvaring av tyngre föremål eftersom stabila hyllor och robusta backar klarar tung belastning utan att ge vika. 

Kvalitetsutrustning är stabil, ger inte efter och håller i många år. Tillgången till tillbehör och tilläggsprodukter garanterar att allt förvaras ergonomiskt och effektivt och att inget utrymme går till spillo. Trestons förvaringslösningar är tidlösa och kompatibla med varandra. Det är därför enkelt att komplettera ett befintligt förvaringssystem även långt i efterhand. 

Kvalitetsutrustning är stabil, ger inte efter och håller i många år.

Funktionell inredning bidrar till ett funktionellt och effektivt utnyttjande av utrymmet

Nyckeln till funktionell förvaring är att ha olika typer av skåp, hyllor, backar, lådor och perforerade plåtar som erbjuder separat plats för varje produkt, från små skruvar och komponenter till de allra tyngsta maskindelarna. I produktfamiljen finns även modeller med ESD-skydd som passar för transport och förvaring av de allra ömtåligaste komponenterna inom ett EPA.

Med noggrann planering av förvaringen är det enkelt att hitta och komma åt olika delar, även dem som används mera sällan. Med inredning som utformats med funktionalitet som högsta prioritet kan man få ut mesta möjliga av ett givet utrymme och hålla kostnaderna i schack. Mångsidiga skärmväggar delar inte bara in utrymmet i sektioner utan kan också förses med krokar, hyllor, skenställ och andra tillbehör som gör dem till funktionella element som exempelvis kan placeras mitt i en fabrikshall. Vi har även ljudisolerade skärmväggar. 

Allt på sin plats och god ergonomi

Ordning och reda bidrar till en ergonomiskt riktig arbetsmiljö och man slipper slösa tid på att leta eftersom allt har sin egen plats. Det är viktigt att se till att allt verkligen har en egen plats och att snabbt åtgärda problemet om så inte skulle vara fallet. Ett mångsidigt förvaringssystem kan enkelt utökas när behovet växer. Det kan också lätt anpassas när en arbetsplats ändrar form eller storlek – en stabil hyllenhet eller ett skåp kan till exempel användas för att dela av rummet. Olika tillbehör och tilläggsprodukter kan omvandla en enkel hyllenhet eller ett skåp till en mångsidig totallösning för förvaring.

Det är viktigt att se till att allt verkligen har en egen plats.

Fokus på industrins behov

Vad för slags förvaringslösningar man behöver kan variera stort från en industrisektor till en annan. Tung industri kräver robusta hyllor, och exempelvis verktygsställ måste vara både lätta att använda och dessutom passa för förvaring av många olika slags verktyg. I tekniska miljöer, som vid lättare monteringsarbete, är det viktigt att kunna sortera och ordna de olika komponenterna och delarna på ett effektivt sätt.

I förpacknings- och logistikmiljöer där emot är det viktigt att man lätt kommer åt kartonger och annat förpackningsmaterial. Det underlättas till exempel av rullställ. Utifrån Trestons produktsortiment kan man skapa ett funktionellt och välfungerande förvaringssystem för alla behov, antingen med standardinredning eller med en anpassad lösning. 

Våra funktionella förvaringslösningar för industrimiljöer är alltid smart utformade, ergonomiska och anpassningsbara. De håller ordning och reda på arbetsplatsen så att man slipper slösa tid på att leta efter rätt verktyg eller del. Funktionell förvaring garanterar ett bättre slutresultat. 

Våra funktionella förvaringslösningar för industrimiljöer är alltid smart utformade, ergonomiska och anpassningsbara.
Förvaring: Begär offert eller mer information

Förvaring: Begär offert eller mer information

Land
state
Genom att skicka detta formulär godkänner jag Trestons integritetspolicy. Jag förstår att jag när som helst kan tacka nej till digitala meddelanden från Treston genom att använda mig av avprenumerationslänken i Trestons e-postmeddelanden.

Se vad våra kunder säger

"Det var viktigt för oss att vara  konsekventa och ha kompatibel utrustning på varje arbetsplats.”
Anne Rantalainen, Ovako Imatra
"Trestons lösningar" enkla form och färg och de ergonomiska funktionerna gör jobbet smidigt och behagligt. "
Thorsten Timmermann, Manager, Sennheiser
"Trestons NaturLite LED-lampor kan faktiskt minska antalet ljuskällor eftersom de ger så mycket ljus."
Daniel Norberg, produktionsingenjör, Senseair AB
"Tack för den informativa dagen på Treston. Ert proffsiga team imponerade på mig med sina stora kunskaper."
M. Huber, Kaiserslautern, SKS Welding Systems GmbH
"Treston var en utmärkt partner i utformningen av anpassat packbord och arbetsbordslösning för Christie's."
Emily Sarokin, Christie's Auction House NYC
"Vi kan införskaffa allt vi behöver från ett och samma ställe. Det gör inköpen enklare."
Jouni Mäkelä, Manager, sensor- & teknikavd., Stresstech
"Med en flotta som den här kan jag nästan bokstavligen sätta vilket projekt som helst överallt."
Jim Leonard, Operations Manager, MCPc