TPB packbord


Packbordet Treston TPB är en genomtänkt, säker och lättanvänd allt-i-ett-lösning. Till standardbordspaketet finns det ett stort sortiment av tillbehör och tilläggsutrustning. Utformat med tanke på ergonomi: allt förpackningsmaterial finns nära till hands. Ökar effektiviteten, noggrannheten, säkerheten och bekvämligheten. Passar för speditionsavdelningar, webbutiker och logistikcenter.

  • TPB-standardpaketet innehåller: 2 rullhållare, ett övre hyllplan, skiljebyglar, en perforerad plåt och en extrahylla 
  • Stor arbetsyta och gott om plats för förpackningsmaterial 
  • Kan anpassas och utökas efter behov – mer än 50 tillbehör, bland annat tejphållare, etikettmatare och låda för verktyg
  • Steglös justering av arbetsbord (650–900 mm) och tilläggsutrustning ovanför bordet (1080–1550 mm)
  • Lätt att köpa, transportera och montera ihop 
  • Komplettera med kartongvagnar, skäraggregat, belysningsarmaturer och ergonomiska stolar 

Att arbeta med att packa saker och därmed vara en viktig spelare inom den logistiska kedjan är något som kan slita oerhört mycket på kroppen. I synnerhet så sliter de repetitiva och monotona rörelserna på axlarna, nacken och ryggen. Då det dessutom finns en stor tidspress inblandat så handlar det om ett stressigt arbete där många slits ut i förtid och där man ser att företag ofta har problem med längre sjukskrivningar. 

En stor del av dessa problem kan avhjälpas genom ett tydligare fokus på ergonomi. Treston har specialiserat oss på just ergonomi och vi skapar möbler och lösningar som ger säkrare, effektivare och trivsammare arbetsmiljöer - där ingen riskerar att göra sig illa. Våra packbord är ergonomiskt utformade och smart planerade. Ett packbord från Treston går dessutom att anpassa från person till person och det går att bygga ut efterhand. Vi har även packbord som går snabbt att montera och som därmed också är mobila och enkla att plocka med till andra områden om så krävs. 

Packbord specifikt för lager

Treston har även packbord som är mer inriktade på lager. Dessa är robustare och klarar av en större tyngd. Lagermiljöer är ofta lite smutsigare och därför tillverkas våra packbord för lager i material som är enkla att tvätta av och där produkterna som packas inte riskerar att bli smutsiga. 

Även dessa packbord har generösa ytor och en tydlig tanke på genomtänkt förvaring samt tillgänglighet för det man behöver. 

Treston kan hjälpa er arbetsplats att bli så effektiv och säker som möjligt. Arbetsplatser som normalt drabbas av förslitningsskador måste förändras och få mer genomtänkta lösningar. Som anställd ska man inte riskerar att drabbas av ihållande smärtor som en följd av sitt arbete och som arbetsgivare vill man inte se att sjukskrivningar belastar företaget ekonomiskt. 
 

Vänta, produktinformation laddas…