TPB packbord

Vårt packbord Treston TPB är en genomtänkt, säker och lättanvänd allt-i-ett-lösning. Till standardbordet finns det ett stort sortiment av tillbehör och tilläggsutrustning som underlättar arbetet. Detta packbord är utformat med ergonomin i centrum: allt förpackningsmaterial finns nära till hands. Detta ökar effektiviteten, noggrannheten, säkerheten och bekvämligheten i arbetet. Bordet passar bra för speditionsavdelningar, webbutiker, logistikcenter och liknande där man arbetar många timmar med just packning.

  • Ett standardpaket av TPB packbord innehåller: 2 rullhållare, ett övre hyllplan, skiljebyglar, en perforerad plåt och en extrahylla.
  • Stor arbetsyta och gott om plats för förpackningsmaterial.
  • Kan anpassas och utökas efter behov med fler än 50 tillbehör, bland annat tejphållare, etikettmatare och låda för verktyg.
  • Steglös justering av arbetsbord (650–900 mm) och tilläggsutrustning ovanför bordet (1080–1550 mm).
  • Lätt att köpa, transportera och montera ihop.
  • Komplettera med kartongvagnar, skäraggregat, belysningsarmaturer och ergonomiska stolar.

Bygg din egen arbetsstation - Klicka här!

Ett ergonomiskt packbord

Våra packbord är ergonomiskt utformade och smart planerade för att ni ska kunna skapa en arbetsplats som lever upp till gällande krav på säkerhet och en bekväm arbetsställning. Ett packbord från Treston går dessutom att anpassa från person till person och det går att bygga ut efterhand. Vi har även packbord som går snabbt att montera och som därmed också är mobila och enkla att plocka med till andra områden om så krävs. 

Att arbeta med att packa saker och därmed vara en viktig spelare inom den logistiska kedjan är något som kan slita oerhört mycket på kroppen. I synnerhet så sliter de repetitiva och monotona rörelserna på axlarna, nacken och ryggen. Då det dessutom finns en stor tidspress inblandat så handlar det om ett stressigt arbete där många slits ut i förtid och där man ser att företag ofta har problem med längre sjukskrivningar. 

En stor del av dessa problem kan avhjälpas genom ett tydligare fokus på ergonomi. Vi på Treston har specialiserat oss på just ergonomi och skapar möbler och lösningar som ger säkrare, effektivare och trivsammare arbetsmiljöer - där ingen riskerar att göra sig illa.

Packbord lager

Treston har även packbord som är mer inriktade på lager. Dessa är robustare och klarar av en högre viktbelastning. Ta till exempel en titt på vårt arbetsbord Concept som tål upp till 500 kg belastning eller arbetsbordet för verkstäder som kan belastas med upp till 1000 kg. Båda dessa alternativ har också ett stort antal tillbehör och kan anpassas på liknande sätt som TPB packbord.

Lagermiljöer är ofta lite smutsigare och därför tillverkas våra packbord för lager i material som är enkla att rengöra och där produkterna som packas inte riskerar att bli smutsiga. 

Även dessa packbord har generösa ytor och en tydlig tanke på genomtänkt förvaring samt tillgänglighet för det man behöver. 

Det ska vara enkelt att hitta bra lösningar för packbord för lager och andra ändamål. Välj helt enkelt de produkter och tillbehör som du är intresserad av och lägg i offertkorgen. Därefter kan du enkelt skicka iväg en förfrågan så återkommer vi snarast med ett kostnadsförslag. Vår kunniga personal hjälper dig gärna med rådgivning och svar på eventuella frågor som du kan tänkas ha om produkterna. Välkommen till Treston!
 

Vänta, produktinformation laddas…