ESD Trolleys

ESD-vagnar

Ergonomiska, antistatiska ESD-vagnar gör det enkelt att transportera runt gods och verktyg och ökar produktiviteten i arbetet. Det finns många olika tillbehör till Trestons modulära vagnar, och de kan enkelt anpassas till olika jobb och arbetsmiljöer.

Inom industrin och i tekniska miljöer utförs inte alltid arbetet vid en och samma arbetsplats, utan utrustningen kan behöva flyttas från en arbetsplats till en annan. Ergonomiska ESD-vagnar från Treston som är lätta att flytta gör detta betydligt enklare och höjer samtidigt arbetsproduktiviteten. De slitstarka och ESD-skyddade Treston-vagnarna är modulära och kan anpassas till alla behov med hjälp av standardtillbehör och tilläggsutrustning. Våra ESD-skyddade möbler uppfyller kraven i standarden IEC 61340-5-1.

Ladda ned den kostnadsfria e-boken om du vill veta mer om ESD-skydd och om hur man bygger upp ett EPA-område: ESD-skydd på tekniska och industriella arbetsplatser: 6-punkts checklista för att skapa och underhålla ESD-skyddade områden.

Vänta, produktinformation laddas…
Vänta, produktinformation laddas…