Monica Vinader customer story

Kundberättelse

Effektivisera med anpassningsbara arbetsstationer – Monica Vinader väljer Treston

Monica Vinader grundades 2008 och representerar vardagslyx inom smycken, med ett starkt engagemang för hållbarhet och personalisering. Varumärket är känt för sin användning av 100 % återvunnet guld och silver och utmärker sig inte bara för sin utsökta design utan också för sitt engagemang för etiska metoder och kundcentrerade tjänster, inklusive prägling och gravering. Denna blandning av lyx, ansvar och personlig touch gör Monica Vinader till ett framstående namn på den globala smyckesmarknaden. Treston träffade Catarina Nascimento, Special Projects Manager på Monica Vinader för att ta reda på varför det var så viktigt att investera i Trestons produkter.

Monica Vinader customer story

Monica Vinader är känd för sina eleganta kreationer som sömlöst blandar kvalitet och individualitet, och hennes engagemang för precision och detaljer sträcker sig bortom deras produkter - det definierar dem.

I sin strävan efter excellens hittade Monica Vinader en pålitlig partner i Treston. 

Treston, som är känt för att tillhandahålla lösningar inom arbetsplatsdesign och ergonomi, har blivit en ovärderlig samarbetspartner för att uppnå Monica Vinaders mål. Detta samarbete har i hög grad bidragit till att optimera golvytan och tillhandahålla förbättrade arbetsbänkar med hjälp av Trestons TP-arbetsbord. Detta gynnar inte bara den anställde, utan det höjer också den övergripande kundupplevelsen.

Projektets framgång hängde på att hitta en pålitlig partner som verkligen förstod Monica Vinader och dess unika krav. Trestons expertis inom arbetsplatsdesign och engagemang för kvalitet stämde sömlöst överens med Monica Vinaders värderingar.
 

 

På jakt efter den perfekta arbetsstationen: Flexibel och utbyggbar

Strävan efter en anpassningsbar, flexibel och ergonomisk arbetsstationsdesign ledde Monica Vinader till Treston och deras smarta arbetsplatser. Catarina noterar: "Den omfattande komponent- och tillbehörslistan som Treston erbjöd gjorde det möjligt för oss att tillsammans designa en arbetsbänk som uppfyllde Monica Vinaders ständigt föränderliga krav."

Monica Vinader customer story

Genomförandet av Trestons arbetsbord visar Monica Vinaders engagemang för att främja en distinkt och positiv arbetsplats där innovation och medarbetarnas välbefinnande står i centrum för beslutsfattandet.

Trestons modulära arbetsstationssystem stöder unika behov

Trestons modulära system gör det möjligt för Monica Vinader att ha en effektivt installerad arbetsstation som kan användas för flera processer som gravering, bearbetning av returer och packningsorder. 

"Med Trestons lösningar har vi nu möjlighet att snabbt konvertera bänkar från en uppgift till en annan, vilket avsevärt minskar vår omställningstid. Detta är särskilt viktigt under hektiska perioder, där smidighet är ett viktigt krav."


Att hålla snäva deadlines

Från planering till genomförande slutfördes projektet på kort tid för att säkerställa att Monica Vinader var redo att uppfylla sitt kundlöfte under Black Friday – en period på året då efterfrågan ökar markant. Catarina nämner att "Treston påbörjade snabbt den här resan med oss och tog hänsyn till förändrade behov och ytterligare tillbehör när det efterfrågades."

Sammanfattningsvis har Monica Vinaders partnerskap med Treston visat sig vara avgörande för att skapa en effektiv, transparent och anpassningsbar arbetsplats. Med Trestons innovativa lösningar fortsätter Monica Vinader att möta utmaningar med precision och tillförlitlighet, vilket bäddar för fortsatt framgång.

Monica Vinader customer story
Vänta, produktinformation laddas…