Smart workplace main

Smarta arbetsplatser

Smarta arbetsplatser anpassar sig till alla miljöer, processer och personer

De industrimöbler man använder sig av när man arbetar, enskilt, i grupp eller med en robot, måste vara modulära och ergonomiska för att fungera tryggt och effektivt. Arbetsplatser och arbetsmetoder som ständigt förändras måste vara lätta att anpassa till givna processer.

Produktval:
Ergonomiska arbetsbord -- effektiv förvaring -- praktiska vagnar -- hållbara hurtsar -- högkvalitativ arbetsplatsbelysning -- månsidiga arbetsstolar -- ESD-skyddade produkter -- pack och logistik-lösningar

Innovativa, anpassningsbara produkter

Trestons modulära industrimöbler är utformade för att vara anpassningsbara och konfigurerbara. Samma standardenheter, tillsammans med nödvändiga tillbehör, är väl lämpade att uppfylla många olika behov. De kan användas för att skapa en ergonomisk arbetsplats där man tar hänsyn till både den anställdes egna behov och de krav som de olika uppgifterna ställer. En kvalitetsmöbel är utformad med tanke på användaren och den kan enkelt anpassas eller konfigureras om. Tack vare marknadens bredaste tillbehörssortiment kan man enkelt skapa en välfungerande arbetsplats inom vilken bransch som helst.

Skräddarsydda lösningar

Med vår egen produktutveckling och långa erfarenhet kan vi skräddarsy lösningarna allt efter behov. Med vårt starka designkunnande skapar vi välfungerande arbetsplatser som gör det lätt att jobba och får hela tillverkningsprocessen att löpa smidigt.

Experter till din tjänst

Smarta arbetsplatser utformas med ergonomi som grund, de uppfyller kraven i LEAN-filosofin och lösningarna fungerar också i ESD-skyddade områden (EPA).

Vi har omfattande expertis inom ergonomi och 5S-metoden i LEAN. Våra lösningar strävar alltid efter att underlätta de anställdas dagliga rutiner, att höja effektiviteten i arbetet och att stärka kvaliteten. Vi är också specialister på EPA och på de ESD-skyddade möbler som används inom EPA-områden, och bedriver ständigt utvecklingsarbete för dessa produkter. Vi har också expertkompetens inom packning och logistik.

Tveka inte att kontakta oss om du är på jakt efter en smart och funktionell lösning för din arbetsmiljö.

Vänta, produktinformation laddas…