Electric workbenches mobile

Höj- och sänkbara arbetsbord

Upptäck vårt breda sortiment av elektriskt justerbara arbetsbord för industri, lager, kontrollrum, pack och plock och som är utformade för att ge bättre ergonomi i arbetet. Med sin ergonomiska och moduluppbyggda design är Trestons elektriska arbetsbord som gjorda för att öka effektiviteten och höja produktiviteten. Våra elektriska arbetsbord är den perfekta lösningen för att effektivisera verksamheten inom tillverkning, montering och andra branscher där det krävs precision och snabbhet.

Höj- och sänkbara arbetsbord
Electric Concept Workbench
Ergonomiskt arbetsbord Concept
- Max last 400kg
- Höjdjusteringsområde 700-1100mm
- ESD-alternativ
Electric WB Workbench
Arbetsbord WB
- Max last 300kg
- Höjdjusteringsområde 700-1100mm
- ESD-alternativ
Electric TED Workbench
Arbetsbord TED
- Max last 200kg
- Höjdjusteringområde 630-1270 mm
- ESD-alternativ
Treston QuatreX elektrisk arbetsbänk
Arbetsbord QuatreX
- Max last 300kg
- Höjdjusteringsområde 700-1210mm
- Snabbaste justeringshastigheten
- ESD-alternativ

Trestons höj- och sänkbara arbetsbord

 • Justerbar höjd: Våra elektriska arbetsbord har justerbar höjdinställning så att arbetsytan kan anpassas efter användarens specifika behov. Det främjar en mer ergonomisk arbetsställning, minskar påfrestningarna och ger ökad komfort under långa arbetspass.
 • Smidig elektrisk justering: Enkel och smidig höjdjustering av arbetsborden med elektrisk styrning. Arbetsytan kan enkelt höjas eller sänkas med en knapptryckning, Det krävs ingen manuell insats och stilleståndstiden minimeras.
 • Marknadens bredaste tillbehörssortiment: Våra arbetsbord kan anpassas och utrustas med marknadens bredaste sortiment av tillbehör. De passar därför perfekt för LEAN-miljöer och där stora krav på flexibilitet och anpassningar behövs. Håll verktyg, utrustning och komponenter i ordning och inom räckhåll och skapa en ren och LEAN-effektiv arbetsyta.
 • Ökad rörlighet: Några av våra elektriska arbetsbord är utrustade med hjul/länkhjul och kan enkelt flyttas runt efter behov. Arbetsplatsen kan därför enkelt anpassas och ordnas om när så behövs.
 • Många lagringsalternativ: Våra elektriska arbetsbord kan kompletteras med integrerade förvaringslösningar som lådor, skåp och hyllor.
 • Hållbar konstruktion: Våra elektriska arbetsbord är tillverkade av högkvalitativa material och är byggda för att tåla tung användning. Den robusta konstruktionen är mycket hållbar och säkerställer en funktionell arbetsplats under många år framöver.
 • Perfekt för ESD-områden: Treston erbjuder arbetsstationer som är ESD-skyddade och passar perfekt för att skapa ESD-skyddade områden (EPA).
 • Skräddarsydda arbetsbordslösningar: Med egen produktutveckling och många års erfarenhet kan vi skapa anpassade versioner av Trestons arbetsbord som exakt motsvarar aktuella behov. Vår mycket erfarna designexpertis säkerställer att arbetsytorna är funktionella och att arbetet löper smidigt, inte bara vid den enskilda arbetsplatsen utan i tillverkningsprocessen som helhet.
Fördelar:
Ökad produktivitet
 • Tack vara de anpassningsbara arbetsytorna och den elektriskt justerbara höjdinställningen optimeras arbetsflödet och antalet onödiga rörelser minimeras. Det sparar värdefull tid och höjer den totala produktiviteten.
Industriell ergonomi och komfort:
 • Den justerbara höjdinställningen av våra arbetsbord gör det lättare att få en korrekt arbetsställning och minskar risken för belastningsbesvär. Ökad komfort ger nöjdare och mer fokuserade medarbetare, vilket i sin tur höjer arbetskvaliteten.
Optimering av utrymme:
 • Tack vare den kompakta och effektiva utformningen av våra elektriska arbetsbord utnyttjas tillgängliga arbetsutrymmen maximalt. Med integrerade lagringsalternativ kan du maximera lagringskapaciteten och få ordning och reda på arbetsplatsen.
Mångsidiga användningsområden
 • Våra elektriska arbetsbord kan användas inom många olika branscher, som tillverkning, lager, kontrollrum, montering, elektronik, laboratorier och många andra. De lämpar sig för många slags uppgifter, från komplicerad montering till betydligt tyngre arbeten.

Höj- och sänkbara arbetsbord : Begär offert eller mer information

Land
state
CAPTCHA
Genom att skicka detta formulär godkänner jag Trestons integritetspolicy. Jag förstår att jag när som helst kan tacka nej till digitala meddelanden från Treston genom att använda mig av avprenumerationslänken i Trestons e-postmeddelanden.