Treston Elektronikbranche

Elektronik

Ergonomiska arbetsplatslösningar med ESD-skydd

I elektronikbranschen hanteras känsliga komponenter och det är extremt viktigt att ha möbler med ESD-skydd för att undvika ESD-skador. Arbetet i sig är repetitivt vilket gör ergonomi till en absolut nödvändighet. Andra grundläggande förutsättningar är att utrymmet är rent och välorganiserat.

Vid sidan av fasta arbetsstationer behöver man ofta mobila stationer och lättflyttade hurtsar och vagnar för att monteringsarbetet ska gå snabbt och smidigt. Trestons breda sortiment av arbetsmöbler gör det möjligt att skapa en ergonomisk arbetsmiljö som lämpar sig för EPA-områden och som vid behov enkelt kan anpassas eller kompletteras. Trestons modulära lösningar kan också integreras i automatiserade produktionslinjer.

Våra partner:

Ericsson, GE, Goodrich Controls, LG Electronics, Nokia, Panasonic, Schneider Electric, Sony och Sennheiser

Ergonomisk Concept arbetsbord är mångsidigt, modulärt och stabilt bord, ideal för industriella användning

Concept arbetsbord

Ett mångsidigt arbetsbord. Många storlekar, marknadens största tillbehörssortiment. Finns med ESD-skydd. Max last 500 kg.
WB workbench, easily adaptable table, suits to back-to-back and corner solutions

WB arbetsbord

Ett ergonomiskt, snyggt och lättanpassat arbetsbord. Finns också med ESD-skydd och elektrisk justering. Max last 250 kg.
Selection of Treston's stacking bins, different sizes and colours

Lagerbackar

Lådor som staplas stadigt, lämpliga för dagligt bruk. Öppen front ger insyn och förenklar plockningen. 8 storlekar, många färger.
Vänta, produktinformation laddas…