Treston Customer industries Luxury Products

Lyxprodukter

Kvalitet och finish utan kompromisser

Lyxprodukter måste vara perfekta in i minsta detalj. Exklusiva specialprodukter tillverkas alltid med passion, med tanke på kunden och ofta enligt deras specifikationer. Handgjorda produkter är betydelsefulla – de är inte vilken produkt som helst, utan del av en berättelse.

Ergonomiska arbetsplatser där alla nödvändiga verktyg och allt material finns nära till hands underlättar tillverkningen av lyxprodukter. Det blir då betydligt lättare att arbeta med detaljer och att få en smidig tillverkningsprocess. I Trestons produktsortiment finns arbetsbord med elektrisk höjdjustering som dessutom kan förses med en mängd olika tillbehör efter behov. Varje verktyg har sin egen plats, material kan förvaras i lagerlådor och allt kan bekvämt flyttas runt på vagnar.

Våra partner:
Chanel, Hermès och Louis Vuitton

Ergonomisk Concept arbetsbord är mångsidigt, modulärt och stabilt bord, ideal för industriella användning

Concept arbetsbord

Ett mångsidigt arbetsbord. Många storlekar, marknadens största tillbehörssortiment. Finns med ESD-skydd. Max last 500 kg.
WB workbench, easily adaptable table, suits to back-to-back and corner solutions

WB arbetsbord

Ett ergonomiskt, snyggt och lättanpassat arbetsbord. Finns också med ESD-skydd och elektrisk justering. Max last 250 kg.
Treston TRTA trolley is great solution to move products and components. Also ESD protected models.

Justerbar vagn TRTA

Mycket justerbar universalvagn. Finns i två höjder. Kan även fås med ESD-skydd.
Vänta, produktinformation laddas…