Manual workbenches mobile

Fasta och manuella arbetsbord

Upptäck vårt breda sortiment av fasta och manuella arbetsbord som är utformade för hållbarhet och flexibilitet. Ett manuellt arbetsbord är det rätta valet när snabb höjdjustering inte är en nödvändighet. Tack vare den robusta konstruktionen och de anpassningsbara funktionerna är våra manuella arbetsbord den perfekta arbetsplatslösningen för många olika branscher.

Justerbara arbetsbord med insexnyckel
Allen key concept workstation
Arbetsbord Concept
- Max last 500kg
- Höjdjusteringsområde 670-1100mm
- ESD-alternativ
WB workbenches with allen key adjustment
Arbetsbord WB
- Max last 300kg
- Höjdjusteringsområde 700-1100mm
- ESD-alternativ
Arbetsbänkar
- Max last upp till 1000kg
- Höjdjusteringsområde 750-1000mm
- Fem alternativ för bordsskivor
Justerbara arbetsbord med handvev eller fjäder
 Concept workbench with hand crank adjustment
Arbetsbord Concept
- Max last 200kg
- Höjdjusteringsområde 675-1025 mm
- ESD-alternativ
Manual hand crank wb
Arbetsbord WB
- Max last 200kg
- Höjdjusteringsområde 700-1100mm
- ESD-alternativ
Treston Quick Edge Workstation
Treston Quick Edge Arbetsstation
- Marknadens snabbaste höjdjustering - ingen el behövs
- Bredaste höjdjusteringsområde, 570-1300 mm
- Patentsökt lösning

Trestons fasta och manuella arbetsbord

 • Stabil konstruktion: Våra manuella arbetsbord är byggda av högkvalitativa material. De tål det mesta och håller länge. De är utformade för att klara påfrestande arbete och erbjuder en tillförlitlig och stabil arbetsyta för många olika uppgifter.
 • Marknadens bredaste tillbehörssortiment: Våra arbetsbord kan anpassas och utrustas med marknadens bredaste sortiment av tillbehör. De passar därför perfekt för LEAN-miljöer och där stora krav på flexibilitet och anpassningar behövs. Håll verktyg, utrustning och komponenter i ordning och inom räckhåll och skapa en ren och LEAN-effektiv arbetsyta.
 • Integrerade lagringsalternativ: Våra manuella arbetsbord kan kompletteras med integrerade förvaringslösningar som lådor, skåp och hyllor.
 • Mångsidiga användningsområden: Våra manuella arbetsbord är utformade för användning inom många olika branscher och för olika slags uppgifter. De är tillräckligt mångsidiga för att uppfylla varierande behov inom allt från tung industri till laboratorier och monteringslinjer.
 • Perfekt för ESD-områden: Treston erbjuder manuella arbetsstationer som är ESD-skyddade och passar perfekt för att skapa ESD-skyddade områden (EPA).
 • Innovativa lösningar: Treston Quick Edge Arbetsstation: Arbetsstationen med marknadens snabbaste höjdjustering utan el. Treston Quick Edge Arbetsstation kan lätt anpassas för användare av olika längd och ger både högre effektivitet och bättre ergonomi. Den är lämplig för miljöer där höjden snabbt behöver kunna justeras.
 • Skräddarsydda arbetsbordslösningar: Med egen produktutveckling och många års erfarenhet kan vi skapa anpassade versioner av Trestons arbetsbord som exakt motsvarar aktuella behov. Vår mycket erfarna designexpertis säkerställer att arbetsytorna är funktionella och att arbetet löper smidigt, inte bara vid den enskilda arbetsplatsen utan i tillverkningsprocessen som helhet.
Fördelar
Högre produktivitet
 • Med sin robusta och rymliga konstruktion underlättar våra manuella arbetsbord ett effektivt arbetsflöde. Det blir helt enkelt lättare att utföra sina arbetsuppgifter. Smarta lösningar som gör det enkelt att komma åt verktyg och material ger minskad stilleståndstid och ökad produktivitet.
Industriell ergonomi och komfort:
 • Justerbar höjdinställning med handvev eller insexnyckel gör det lättare att få en ergonomiskt korrekt arbetsställning. Det minskar påfrestningarna, motverkar trötthet och gör arbetet behagligare, vilket i sin tur gör det lättare att koncentrera sig och få ett bättre arbetsresultat.
Hållbarhet och livslängd
 • Våra manuella arbetsbord är byggda för att klara krävande arbetsmiljöer och erbjuder exceptionell hållbarhet. Tack vare den robusta konstruktionen klarar de tunga laster och konstant användning. Du får en pålitlig arbetsyta under många år framöver.
Kostnadseffektiv lösning
 • Manuella arbetsbord är ett kostnadseffektivt alternativ till sina elektriska motsvarigheter. De erbjuder tillförlitlig funktionalitet samtidigt som du slipper elektriska komponenter och underhåll.
Mångsidig arbetsyta
 • Våra manuella arbetsbänkar rymmer en mängd olika uppgifter och projekt, vilket gör dem lämpliga för ett brett utbud av arbetsplatser. Från trä- och metallarbetning till laboratoriearbete och monteringsuppgifter, våra arbetsbänkar anpassar sig efter dina behov.

Fasta och manuella arbetsbord: Begär offert eller mer information

Land
state
CAPTCHA
Genom att skicka detta formulär godkänner jag Trestons integritetspolicy. Jag förstår att jag när som helst kan tacka nej till digitala meddelanden från Treston genom att använda mig av avprenumerationslänken i Trestons e-postmeddelanden.