Treston customer industries heavy Industries

Tung industri

Hållbara möbler gör arbetet säkrare

Arbetsstationer och arbetsmöbler som används i de mest krävande miljöerna måste vara slitstarka och hållbara, men också ergonomiska och säkra att använda. På varv och i verkstäder måste arbetsbord, hurtsar och förvaringssystem vara robusta, men också mångsidiga och ombyggbara. För att få en säker och trivsam miljö måste det gå snabbt och enkelt att justera arbetsmöblerna för varje användare.

I Trestons produktfamiljer ingår stabila och solida möbler för industrimiljöer där man hanterar stora och tunga föremål. Möblerna kan också integreras i automatiserade lösningar där processerna inte behöver avbrytas på grund av personalbyte utan kan fortsätta oavbrutet i enlighet med LEAN 5S. Hittar man inte rätt lösning bland våra standardprodukter kan vi ta fram en skräddarsydd lösning.

Våra partner:
ABB, EDF, Finnair, Konecranes, Lockheed-Martin, Metso, Patria, Schlumberger, Siemens, Stresstech och Wärtsilä

Treston Workshop workbench is for the toughest conditions

Workshop arbetsbord

Ett robust bord för industribruk. Många ben och bordsskivor att välja bland. Stort tillbehörssortiment. Max last 750 kg.
Treston Fitter's trolley is strong and modular. Customisable.

Monteringsvagn

En funktionell och slitstark vagn för verktyg och annan utrustning. En låg modell med många tillbehör. Max belastning 300 kg.
Tresto Basic trolley is modular and ergonomic. Customisable.

Basic-vagn

En stabil och anpassningsbar vagn med ett ergonomiskt handtag. Max belastning 350 kg. Vissa kombinationer även med ESD-skydd.
Treston heavy duty trolley is strong. Can handle loads up to 600 kg.

Industrivagn

En robust lösning för transport av extremt tunga laster. Det finns fyra olika kombinationer. Max belastning upp till 600 kg.
Treston Service trolley is tough and designed for demanding environments.

Servicevagn

En stabil vagn med lådor. Kan förses med tillbehör efter behov. Max belastning 300 kg.
Treston heavy storage system is a perfect solutions for workshop and other heavy industry environments. Load capacity up to 400 kg per shelf.

Kombiställ

En stabil och hållbar hyllenhet för mångsidig förvaring. Mångsidiga tillbehör. Robusta hyllor, max belastning upp till 400 kg.
Vänta, produktinformation laddas…