Treston vaisala customer reference header

Kundberättelse

Vaisala, en global ledare inom miljömätningar, har litat på Treston i årtionden

Vaisala har varit en uppskattad kund hos Treston i årtionden. I deras laboratorier finns det fortfarande några produkter i bruk som har köpts för årtionden sedan. Slitstarka arbetsstationer av hög kvalitet har varit ett hållbart val och dessa gemensamma värderingar har varit anledningen till att välja Treston, återigen, som en av leverantörerna till Vaisalas nya FoU- och innovationscenter.
treston vaisala customer refernece 1


Friska människor gör hälsosamma affärer

Vi hade äran att ha Liisa Åström, Vice President of Products and Systems på Vaisala, som en strävan i vårt Ergo Goes Factory-webbinarium: Användarcentrerad design av FoU-laboratorier. I webbinariet nämnde Liisa att hon tror att ergonomiska investeringar kommer att löna sig på lång sikt:

  • Jag tror att företag äntligen är beroende av sina produkter, som är beroende av de människor som designar dem. Att göra arbetet så flytande och roligt som möjligt och samtidigt locka de bästa arbetarna och behålla dem är kopplat till företagets tillväxt och framgång på lång sikt. Jag tvivlar inte på att friska människor gör hälsosamma affärer", säger Liisa.
Treston vaisala customer reference 3


Höga krav på arbetsstationer

Liisa säger att baserat på de intervjuer hon har gjort inom företaget har responsen från de levererade arbetsstationerna varit positiv:

  • Vi är en långsiktig kund hos Treston, och vi litade redan på kvaliteten på produkterna. Flera personer påpekade för mig att kundupplevelsen har varit bra, och arbetet har varit mycket flytande. Vi var särskilt glada över några skräddarsydda lösningar som vi kunde få från Treston utöver det breda utbudet av standardprodukter.  Liisa summerar och fortsätter:
  • Leveranserna och hela upplevelsen var flytande, flexibel, och vi har bara bra saker att säga om detta förhållande. Servicen har varit riktigt bra och Treston förstod verkligen våra behov.

Bevis på de långvariga produkterna

Vaisala och Treston är båda globalt verksamma företag i Finland som delar många värderingar, såsom fokus på hög kvalitet, hållbarhet och långvariga, användarvänliga produkter, för att inte tala om människocentreringen i näringslivet.

Högkvalitativa produkter med lång livslängd värderas verkligen i Vaisalas lokaler. När vi fick chansen att besöka labben märkte vi att det fanns några decennier gamla arbetsplatser som fortfarande var i full användning i lokalerna. Detsamma gäller Vaisalas produkter; Deras kunder skickar fortfarande produkter till kalibrering till dem även efter 20 års användning.

Titta på den kostnadsfria webinarinspelningen

Vill du veta mer om fallet Vaisala?

Titta på avsnittet

Treston vaisala customer reference 6


FoU- och innovationscentret är ett hem för över 300 specialister

  • Planeringen av den nya byggnaden har varit mycket användarcentrerad, med början med en studie av användarna och deras arbetsvanor samt analys av projektens typiska livscykler. Vi upptäckte att en kärnfaktor för framgång är att samarbetet löper smidigt genom projekten och att vi kan driva experimentell produktutveckling med en "Från idé till produkt" -strategi.

Läs mer om Vaisalas innovationscenter: https://www.vaisala.com/en/vaisala-company/innovation-and-rd/rd-and-innovation-center

Treston vaisala customer reference 5
Byggnationen av den 7 900 m2 stora byggnaden påbörjades i januari 2019 och de anställda har successivt börjat arbeta i de nya lokalerna under våren 2021. Det nya FoU-labbet är ett hem för över 300 FoU-specialister.
 
Vänta, produktinformation laddas…