Treston Customer industries Education

Utbildning

Funktionella möbler gör undervisningen roligare

I skolor och andra studiemiljöer gör ergonomiska och funktionella möbler att elever, studenter och lärare kan fokusera på att lära sig. Treston har lösningar för utbildningssektorn som är särskilt utformade för olika läromiljöer och utbildningsmetoder. Vi är aktiva inom Active Learning Alliance, som verkar i Finland och skapades för att möta de utmaningar som digitaliseringen innebär för läromiljöerna.

Digitala enheter används flitigt i klassrummen, och stora skärmar behöver dagligen flyttas från en plats till en annan. Trestons skärmhållare är en funktionell lösning i dessa lokaler. Så med våra laddningsskåp får elever och studenter möjlighet att på ett tryggt sätt förvara och ladda olika enheter under dagen.

Treston har också många olika lösningar för skolverkstäder. Arbetsbord med elektrisk höjdjustering kan snabbt och enkelt anpassas efter användarens behov, system för smådelsförvaring håller ordning och reda medan skåp skyddar mot smuts och damm. Låsbara möbler kan användas för trygg förvaring av dyra och viktiga föremål i lokaler som många har tillträde till.

Våra partner:
Aalto-universitetet

Ergonomisk Concept arbetsbord är mångsidigt, modulärt och stabilt bord, ideal för industriella användning

Concept arbetsbord

Ett mångsidigt arbetsbord. Många storlekar, marknadens största tillbehörssortiment. Finns med ESD-skydd. Max last 500 kg.
LMT light electric table suits the needs of light industrial setups and technical office work

LMT arbetsbord

Ett elektriskt universalbord för lätt industri. Många höjdinställningar, snabbjusterat, många tillbehör. Max last 150 kg.
Vänta, produktinformation laddas…