Kundberättelse

Skräddarsydda arbetsstationer har gjort avtryck i produktionsverkstaden

ROVIP är ett franskt industriföretag specialiserat på polymerinjektion. De har en stark expertis inom vattentätning, manipuleringssäkring, skydd och dosering. De injicerar 260 miljoner delar varje år.

Treston samarbetade med ROVIP för att möta deras behov i produktionsverkstaden. Efter diskussioner om önskade förbättringar av den befintliga modellen tog vi fram designförslag för layout av utrymmen och möbler.

Corentin Bouchardy är chef för säkerhet och miljö på ROVIP:

Treston collaboration avec ROVIP - table de travail personnalisé

>> Vi är glada över att ha samarbetat med Treston om våra nya arbetsstationer i produktionsverkstaden. Dessa skräddarsydda arbetsstationer designades av “Workshop Workstation Design” -kommittén, bestående av 10 ROVIP-anställda, i samarbete med Treston. <<

 

Vi är glada över att ha samarbetat med Treston om våra nya arbetsstationer i produktionsverkstaden.

>> Arbetsplatserna möter de behov som gruppen uttryckt, eftersom de är ergonomiska och kan justeras i höjdled. De består av en arbetsyta, en förvaringsenhet och en utdragbar hylla som används för att placera proverna gjorda med timintervall.

Treston collaboration avec ROVIP - table de travail personnalisé, view inside

 

 


För att hålla delarna från hyllan finns en glasskiva i mitten av arbetsytan så att operatörerna kan kontrollera provtagningsdelarnas skick<<
 

Treston collaboration avec ROVIP - table de travail personnalisé, view from front

Tack ROVIP för samarbetet.

Vänta, produktinformation laddas…