FT Technologies lisää tehokkuutta ja ESD-turvallisuutta Trestonin työpisteillä

Kundberättelse

FT Technologies förbättrar effektivitet och ESD-säkerhet med Treston-arbetsstationer

FT Technologies grundades 1981 och är marknadsledande inom design och tillverkning av högpresterande akustiska resonansvindgivare. Efter 30 års framgångsrik verksamhet började de dock växa ur sitt ursprungliga huvudkontor och sin fabrik, de beslutade att flytta till en renoverad, toppmodern anläggning i Sunbury-on-Thames i sydvästra London.

Efter flera års samverkan var FT Technologies övertygade om att Treston skulle kunna producera en lösning som skulle passa allas olika behov på varje plats i projektet. Treston producerar industriella möbler till olika arbetsområden.

Inom forsknings- och utvecklingslaboratoriet var det viktigt att borden inte bara var ESD-skyddade utan också klarar av en hög viktbelastning. I produktionen och tillbehören var ESD-skydd också nyckeln för att kunna anpassa varje arbetsbord till olika ändamål. För båda dessa områden var Treston Concept-arbetsbord ett perfekt val.

Varor In / Varor Ut område, FT Technologies behövde en fristående lösning som skulle kunna ge dem en snabbare och mer välorganiserad genomströmning när de plockade och packade sina produkter. Trestons FlexFlow-hyllor kunde erbjuda detta anpassat till deras individuella behov,

"FT Technologies har investerat i ny utrustning för de kommande 15 + åren, Treston-borden är som FT Technologies-produkter, robusta och konstruerade för att hålla. Flera konkurrentprodukter som visades oss gav inte samma grad av förtroende, modularitet och robusthet "- David Walch, Operations Director.

Läs hela kundberättelsen på engelska

FT Technologies improves efficiency and ESD safety with Treston workstations
INNAN
FT Technologies improves efficiency and ESD safety with Treston workstations
EFTER

 

Vänta, produktinformation laddas…