Bol.com-verkkokaupan jakelukeskus valitsi Trestonin modulaarisuuden vuoksi

Kundberättelse

Bol.coms logistikcenter för e-handel valde Treston på grund av de smidiga modulerna

Bol.coms nya logistikcenter i Waalwijk, Nederländerna, öppnades i slutet av 2017. Det enorma logistiklagret för e-handel utformades helt från grunden. Målet var att både få maximal effektivitet i expedieringen och en ergonomisk och behaglig miljö för personalen. Trestons arbetsplatslösningar valdes tack vare den flexibla moduluppbyggnaden.

I den här kundvideon ger oss Lisanne Broer-van Abeelen, ledande affärsanalytiker/projektledare på bol.com, och Thomas Thans, ansvarig logistikingenjör på Ingram Micro Commerce & Fulfilment, en inblick i e-handelsverksamheten på bol.coms logistikcenter. Ingram Micro tar hand om både personalen och den dagliga verksamheten på platsen. Videon har producerats av Human Workspace, som levererade och installerade arbetsplatslösningarna från Treston.

bol.com e-commerce customer case video

”Vi tittade på olika leverantörer och bestämde oss till slut för Human Workspace och Trestons arbetsplatslösningar. De ger oss den flexibilitet vi behöver för att skapa en mycket modulär arbetsstation”, säger Lisanne Broer-van Abeelen. ”De två viktigaste målen var ergonomi och effektivitet – och tack vare Trestons lösningar har vi uppnått båda”, fortsätter hon och tackar Human Workspace för deras flexibilitet och för utformningen av en arbetsmiljö som personalen verkligen trivs att arbeta i.

För Ingram Micro var det Treston-lösningarnas moduluppbyggnad som fällde avgörandet.

”Modulkonceptet är mycket viktigt för oss. Marknaden förändras, vårt produktsortiment förändras. Vi kan nu enkelt lägga till eller ta bort tillbehör från arbetsbordet och anpassa det allt efter framtida behov", säger logistikingenjör Thomas Thans.

bol.com fulfillment center customer case video

Human Workspace installerade Treston Concept och andra arbetsbord. Trestons arbetsbord används för varumottagning, för utleveranser (där tre olika typer av packbord kommer till användning), som flyttbara arbetsbord för att utföra mervärdestjänster, och ståborden används som felsökningsbord. Även vagnar och andra tillbehör är till hjälp i arbetet.

 

För att se innehållet måste marknadsföringscookies godkännas. Marknadsföringscookies godkännande kan du ändra genom att trycka på ikonen som finns i vänstra nedre kanten av webbläsaren.

 

Vänta, produktinformation laddas…