Treston and Moseley

Kundberättelse

Moseley vänder sig till Treston för ergonomiska säkerhetslösningar

Moseley Industrial Supply Co. är en stolt distributör av Trestons arbetsplatsprodukter i USA. JB Roberts, ägare av Moseley, tillskriver Trestons anpassningsförmåga och expertis inom ergonomisk säkerhet Moseleys konkurrensfördel på en växande sydlig marknad.

Moseley testimonial

Två kompetensområden som har varit till stor nytta på Moseley när det gäller att distribuera Treston-produkter har varit ergonomi/ergonomisk säkerhet och ESD. Den förmåga som Treston har visat att anpassa sig kommer att göra oss riktigt konkurrenskraftiga.

Treston har arbetat med Moseley Industrial Supply sedan 2002 och försett kunder i sydost med ergonomiska och ESD-skyddade arbetsstationer. Partnerskapet har sett en enorm tillväxt och tjänat Moseley-utmärkelser inklusive årets distributör 2021 och en topplacering i Trestons elitklubb.

Samarbetet mellan Treston och Moseley har avsevärt förbättrat produktiviteten i tillverkningsanläggningar. " Tekniker på golvet tycker verkligen, verkligen om produkten. De uppskattar mycket av tillbehören och de ledade armarna eftersom det hjälper dem att göra sitt jobb säkert och mer effektivt."

Roberts ser att detta partnerskap växer ännu mer under de kommande åren, eftersom behovet av arbetsplatssäkerhet fortsätter att expandera och ergonomi fortsätter att vara ett verkligt behov hos stora tillverkare. Med många tillverkare som flyttar till södern finns det många möjligheter för Treston/Moseley-partnerskapet att expandera i södra USA.

Läs mer om detta partnerskap genom att titta på videon nedan!

För att se innehållet måste marknadsföringscookies godkännas. Marknadsföringscookies godkännande kan du ändra genom att trycka på ikonen som finns i vänstra nedre kanten av webbläsaren.
Vänta, produktinformation laddas…