lean ergonomics webinar

Hur kan du utrusta ditt arbetsbord? Titta på inspirerande videor 14.9.2022 |

Genom att välja en arbetsstation som är enkel att konfigurera, har ett överlägset utbud av tillbehör och tar hänsyn till ergonomi kan du inte gå fel. Hållbara, mångsidiga möbler kommer att hålla från en generation till nästa. Modulära arbetsstationer är utformade för att växa tillsammans med ditt företag - mycket anpassningsbara arbetsbänkar kommer inte att gå i pension; de blir återanställda.
Treston Concept Arbetsbord - En modulär arbetsbänk kan anpassas för att möta behoven i industriella arbetsmiljöer idag och i framtiden

Överlägset utbud av tillbehör

Samma arbetsbänk kan tillgodose behoven i olika arbetsmiljöer - elektronikmontering, förpackningsområde, kvalitetskontroll och flera andra inställningar. Nyckeln är att välja de mest lämpliga tillbehören för uppgiften. Med hjälp av våra experter, eller 3D-konfiguratorn, kommer du att kunna skapa en arbetsstation som förbättrar dina anställdas hälsa och säkerhet och ökar effektiviteten idag och i framtiden. Oavsett vad dina nästa steg i den ständigt föränderliga industriella miljön kommer att vara, är arbetsborden redo att justeras. Lägg till nya tillbehör och dekorera om arbetsbänken för att matcha de nya kraven och slippa investera i en helt ny arbetsstation. Bekanta dig med det omfattande utbudet av våra arbetsbordstillbehör.

Concept workbench serving as a goldsmith's bench in a museum
Kundbild: Concept arbetsbord som fungerar som guldsmedsbänk i ett museum. Själva bänken är redan 20 år gammal och uppfyller nu sitt syfte med uppdaterade tillbehör.

Avancerad ergonomi

Eftersom anställdas hälsa och säkerhet växer i alla branscher, spelar naturligtvis ergonomi också en utökad roll för att skapa en arbetsstation. Vad de största arbetsbänkarna alla har gemensamt är att de kan anpassas till individuella krav. Utgångspunkten för vår arbetsbordsdesign är alltid den som utför arbetet och själva arbetsuppgiften. Vi har också märkt en indikator från marknaderna; arbetskraften förändras så mycket att nästan en tredjedel av arbetarna är över 50 år - och när människor blir äldre har deras kroppar olika behov när det gäller arbetsstationer (ta en titt på blogginlägget 3 sätt att skapa en ergonomisk arbetsstation för åldrande anställda).

Treston Tower Förvaring - Ta en titt på ett exempel på hur du kan utöka ett arbetsområde bortom dess arbetsbänk

Utforska modularitet bortom arbetsbänken

En viktig faktor att tänka på när du ställer in en ergonomisk arbetsstation är att göra allt tillgängligt i arbetszonen. I arbetsbänkar innebär det att alla väsentliga saker kommer nära arbetaren. Men i till exempel fordonsmonteringslinjer eller service- och underhållsavdelningar expanderar arbetsområdet. Ergonomiska vagnar och flyttbara förvaringssystem är värda att överväga när du vill skapa en modern, modulär arbetsstation som går utöver arbetsbänken.

Video som visar Treston-vagn konfigurerad på 4 olika sätt.
Vänta, produktinformation laddas…