Ett brev från Treston Group CEO, angående Covid-19

2.4.2020

Jag hoppas att du och alla i din familj mår bra. Coronaviruset har påverkat oss alla på ett eller annat sätt och att förbli frisk är nu högsta prioritet.

På Treston har vi vidtagit flera åtgärder för att säkerställa att även våra anställda är skyddade och att vi kan fortsätta att utföra service på hög nivå nu och i framtiden. För att nämna några, vi har minimerat resor, arbetar på distans när det är möjligt och genomför kundmöten via digitala plattformar så ofta som möjligt, vilket minimerar risken för spridning av viruset.

I skrivande stund finns inga virusinfektioner identifierade bland vår fabrikspersonal, och fabrikerna i Åbo och Jyväskylä Finland är fullt sysselsatta.

Treston fick ett rekordstort antal order i februari och vi gör allt för att möta de ökade behoven. Under en längre tid har Treston byggt upp ett lager av våra mest populära artiklar. Vi har ett stadigt lager av komponenter och det finns inga tecken på att det skulle ändras snabbt. En stor del av våra underleverantörer kommer från Norden och har i nuläget inga svårigheter i sin produktion.

Vi fortsätter att övervaka och följa lokala myndigheters och tjänstemäns riktlinjer och instruktioner och uppdaterar våra egna riktlinjer i enlighet därmed. 

Vi hoppas verkligen att du, dina nära och kära eller ert företag inte kommer att drabbas av denna unika och globala situation.

Esa Siljander   

CEO, Treston Group  

 

 Se även: Covid-19 uppdatering – Treston har non-stop service (24.4.2020)

Vänta, produktinformation laddas…