Covid-19 uppdatering – Treston har non-stop service

24.4.2020

Vi ber kunderna att inte tveka ifall de behöver någon form av hjälp.

Trestons försäljning och kundservice fortsätter globalt att arbeta med att tillhandahålla kundsupport via digitala plattformar. Vi kan nås på flera sätt: chatt, e-post, telefon, LinkedIn eller genom att skicka en förfrågan via vår hemsida. Treston-fabrikerna i Finland fortsätter att fungera på normala nivåer. I skrivande stund är det fortfarande inga virusinfektioner identifierade bland vår fabrikspersonal. Vi vidtar extra åtgärder för att säkerställa att så få människor skulle bli smittade som möjligt, minimera mänsklig kontakt, maximera rengöring och desinficera fabrikens lokaler.

Våra lager fungerar också normalt och är välfyllda med bord, vagnar, skåp och en mängd olika tillbehör. Vi har mer än 800 artiklar på lager redo att tillgodose snabba behov.

Beställningar från den medicinska sektorn prioriteras, vilket meddelades i pressmeddelandet Prioritetslina för tillverkare av medicintekniska produkter i slutet av mars, men vi kan också tillgodose de snabba behoven från andra branscher. Våra produkter kan nu också målas med antimikrobiell färg som hjälper till att hålla dem hygieniska. För mer information och nyheter, titta på:

 Se även: Ett brev från Treston Group CEO, angående Covid-19 (31.3.2020)

Vänta, produktinformation laddas…