Treston Quick Edge Workstation

Ny produktlansering: Treston Quick Edge Arbetsstation

22.2.2022
Ju lättare det går att höjdjustera, desto troligare att du faktiskt justerar höjden. Möt den industriella arbetsstationen med världens snabbaste höjdjustering.

Som innovativ tillverkare av industrimöbler har vi tagit fram något helt nytt för den globala arbetsstationsmarknaden. Treston Quick Edge Arbetsstation ger både högre effektivitet och bättre ergonomi. Arbetsstationens höjd justeras med en helt ny innovativ och användarvänlig mekanism. Den patentsökta höjdjusteringslösningen gör att det går snabbt att ändra höjden för att passa de olika artiklar som hanteras. Det dagliga arbetet kan därför utföras både smidigare och effektivare och blir också mer ergonomiskt.

Treston Quick Edge Arbetsstation passar för olika arbetsmiljöer som till exempel pack- och logistikcentraler där höjden behöver justeras efter kartonger i olika storlekar. Höjdjusteringsområdet är extremt brett och arbetsstationen kan lätt anpassas för användare av olika längd.

Viktiga fördelar med Treston Quick Edge Arbetsstation:  

  • Marknadens snabbaste höjdjustering
  • Extremt brett höjdjusteringsområde 570–1 300 mm
  • Den patentsökta höjdjusteringslösningen gör att det går snabbt att ändra höjden för att passa de olika artiklar som hanteras. Det dagliga arbetet kan därför utföras både smidigare och effektivare och blir också mer ergonomiskt
  • Många tillbehör: svängbara armar för verktygshållare och skärmar, LED-lampor, hyllor med avdelare för kartonger
  • Enkelt att komplettera arbetsstationen med multivagnar, kartongvagnar och rullställ för förpackningsmaterial
  • Kan anpassas för olika driftsmiljöer

Mer information finns på produktens webbsida och kan fås från vår säljavdelning

Vänta, produktinformation laddas…