Enhanced 3D Configurator

Förbättrad användarupplevelse med vår uppgraderade 3D-konfigurator

14.5.2024
Vi är glada över att kunna tillkännage en betydande uppgradering av vår 3D-konfigurator, som syftar till att effektivisera anpassningsresan för arbetsplatsen som aldrig förr. Vår senaste version har en rad förbättringar, vilket säkerställer en mer intuitiv, användarvänlig och visuellt tilltalande upplevelse.

 

Simplified accessory placement

Förenklat tillbehörsarrangemang

Vi har designat om hur tillbehören är placerade, vilket förenklar anpassningen av din arbetsyta så att den passar dina behov perfekt. Vårt uppdaterade system har sömlösa justeringsmöjligheter och gör att du smidigt och exakt kan placera tillbehör exakt där du vill ha dem med hjälp av en intuitiv dra-och-släpp-metod.


 

Accessory images

Förbättrad visuell klarhet

För att förbättra urvalsprocessen visas nu alla tillbehör och tillägg för arbetsytan med tydliga bilder. Oavsett om du väljer tillbehör eller utökar din arbetsyta har du alla nödvändiga visuella detaljer till hands, vilket säkerställer en välgrundad och enkel beslutsupplevelse.


 

Seamless transition between steps

Sömlös övergång mellan steg

En viktig höjdpunkt i den här uppdateringen är den förbättrade logiken som säkerställer en smidig övergång genom varje steg i anpassningsprocessen. Det är nu enklare att navigera i konfigurationsstegen, vilket ger ökad tydlighet och enkelhet i varje steg.

 

Testa vår förbättrade 3D-konfigurator

Vänta, produktinformation laddas…