Packing and logistics

Pack och logistik

Ser hur man skapar en Lean-baserad, ergonomisk och hållbar station som ökar effektiviteten

Både för små webbbutiker som för storskaliga logistikaktörer är det viktigt att erbjuda snabba leveranstider till sina kunder. Detta kräver intelligent och effektiv hantering av större mängder varor.

Välorganiserade materialflöden och effektiva packningslösningar hjälper till att uppfylla dessa behov. Förutom transport, lagring och packning integreras ofta slutmontering och testning i logistikkedjan för att göra leveranserna så smidiga som möjligt. Idag, särskilt inom konsumenthandeln, är också hantering av retur och kvalitetskontroller viktiga att organisera så effektivt som möjligt.    

Se våra produkter för packning och logistik. Förpackningsprodukter

Hos Treston hittar du produkter och lösningar som uppfyller behoven. Trestons ergonomiska och mycket modulära packbord med ett brett utbud av tillbehör - det bredaste på marknaden - kan enkelt omvandlas för att uppfylla olika behov. Med hjälp av verktygshållare, rullhållare, klippaggregat, tejpautomater, materialvagnar, extra hyllor, smådelskassetter och så vidare kan de nödvändiga elementen finnas nära till hands vilket gör det enkelt att utföra arbetet exakt, ergonomiskt och effektivt. Ståstödstolarna, arbetsbordens LED-lampor, vagnar som ger extra lagringsutrymme eller ytterligare mobil arbetsyta förbättrar packstationens funktionalitet. Modulär arbetsstation kan serva företag från sport- och klädaffärer till medicinsk utrustning eller elektronikdistributörer – där effektiva packstationer behövs.

Vi erbjuder produkter och lösningar som tillgodoser behoven hos även de allra mest krävande företagen. Alla möbler och lösningar från Treston har ergonomi som grund. I packningsmiljöer innebär detta att alla förpackningsmaterial ska finnas på armlängds avstånd och på rätt plats.

I en välplanerad packningsmiljö

  • går det snabbare att packa
  • minskar misstagen
  • förbättras säkerheten
  • underlättas skiftbyte
  • är det lättare att hålla ordning och reda
  • minskar stressen

Allt detta möjliggör effektivt arbete, hantering av större volymer och ökad lönsamhet.

Ser hur man skapar en Lean-baserad, ergonomisk och hållbar station som ökar effektiviteten Ladda ner E-boken här!

Våra partner:
FNAC Logistics, Hobby Hall, Itella

Vänta, produktinformation laddas…