Treston designs and provides consulting services for industrial workspaces

Planering och konsultering

För oss är ett bord inte bara ett bord

Treston är inte bara en möbeltillverkare. Vi erbjuder våra kunder omfattande expertkunskap och insikter om hur deras arbetsstationer och arbetsplatser kan bli så funktionella som möjligt.

Vi tar alltid hänsyn till ergonomin när vi planerar en arbetsplats. Eftersom våra produkter är modulära är de arbetsplatslösningar vi tar fram kostnadseffektiva och följer LEAN-filosofins principer. Våra produkter med ESD-skydd och vårt kunnande när det gäller ESD hjälper våra kunder att skaffa säkra och funktionella arbetsplatser för de mest krävande arbetsförhållanden.

Vår långa historia som möbeltillverkare, över 500 000 levererade arbetsstationer och 15 000 kunder över hela världen är en garanti för att vi kan vår sak.

I projekten går vår sakkunniga säljpersonal igenom kundens behov, önskemål, aktuella situation och processer. Utifrån dessa samtal tar vi fram vi designförslag för utrymmen och möbler. Våra konstruktörer kan upprätta exakt den typ av måttritningar som kunden behöver.  


Våra återförsäljare är också experter som flexibelt kan stå till tjänst med det mesta du behöver. Och återförsäljarna får i sin tur stöd av våra experttjänster.

Tack vare vårt breda sortiment av produkter och modulära och anpassningsbara arbetsstationer hittar våra kunder enkelt kostnadseffektiva möbellösningar som motsvarar deras specifika behov.

Eftersom vi har egen fabrikstillverkning kan vi också leverera produktlösningar som är skräddarsydda för den enskilda kunden. Oavsett om du är ute efter ett arbetsbord som kan integreras i en befintlig produktionslinje, en ny typ av tillbehör eller en möbel helt efter dina måttanvisningar, tveka inte att be oss om offert.

Enkel planering med 3D-konfiguratorn

Det går snabbt att utforma en enskild arbetsstation med 3D-konfiguratorn på 3d.treston.com. 3D-konfiguratorn hjälper dig att välja alla nödvändiga moduler och tillbehör för arbetsstationen. När du är klar kan du be om offert elektroniskt eller enkelt spara ritningen och produktlistan i PDF-format på din egen dator.

Vi erbjuder också monteringstjänster. På Treston använder vi oss av ett omfattande nätverk av installationstjänster som vi också kan rekommendera våra kunder, inte minst för att vid större projekt få ett snabbare genomförande av ändringarna i produktionsanläggningarna.

Tack vare vår sakkunniga säljpersonal och vårt återförsäljarnät, våra modulära produkter och vår egen fabrikstillverkning som innebär att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar, har vi alla förutsättningar att skapa effektiva och funktionella arbetsplatser för våra kunder.

Tveka inte att kontakta oss om du letar efter en smart och funktionell lösning för din arbetsmiljö.

Se vad våra kunder säger

"Det var viktigt för oss att vara  konsekventa och ha kompatibel utrustning på varje arbetsplats.”
Anne Rantalainen, Ovako Imatra
"Trestons lösningar" enkla form och färg och de ergonomiska funktionerna gör jobbet smidigt och behagligt. "
Thorsten Timmermann, Manager, Sennheiser
"Trestons NaturLite LED-lampor kan faktiskt minska antalet ljuskällor eftersom de ger så mycket ljus."
Daniel Norberg, produktionsingenjör, Senseair AB
"Tack för den informativa dagen på Treston. Ert proffsiga team imponerade på mig med sina stora kunskaper."
M. Huber, Kaiserslautern, SKS Welding Systems GmbH
"Treston var en utmärkt partner i utformningen av anpassat packbord och arbetsbordslösning för Christie's."
Emily Sarokin, Christie's Auction House NYC
"Vi kan införskaffa allt vi behöver från ett och samma ställe. Det gör inköpen enklare."
Jouni Mäkelä, Manager, sensor- & teknikavd., Stresstech
"Med en flotta som den här kan jag nästan bokstavligen sätta vilket projekt som helst överallt."
Jim Leonard, Operations Manager, MCPc