Treston veröffentlicht neue Webseite

Trestons nya webbplats har utvecklats utifrån våra kunders önskemål

20.11.2018
För ett år sedan frågade vi våra kunder om vad som var viktigt för dem, och vilken slags webbplats de skulle vilja se. Många betonade då behovet av mer information om produkterna, och det har vi tagit till oss och fokuserat extra på vid utformningen av vår nya webbplats. Man önskade sig också fler bilder, och webbplatsen har nu fått både fler informativa produktbilder och kundrelaterade bilder.

Lätt att hitta mer utförlig produktinformation

På den nya webbplatsen har vårt produktsortiment delats in i större sektioner – arbetsbord, förvaring, vagnar, hurtsar, belysning och arbetsstolar – och navigeringen underlättas av att alla sektionsrubriker hela tiden är synliga. Vi har dessutom samlat våra produkter för packning och ESD-skydd i separata sektioner så att de är lätta att hitta för dem som är intresserade av just dessa lösningar.

Under Arbetsbord hittar du alla våra ergonomiska arbetsbord och materialflödeslösningen ModuLine. Under Förvaring finns allt för industrins förvaringsbehov, från plastlådor och hurtsar till hyllor, skåp, perforerade plåtar och rullhållare.

Under sektionen Vagnar har vi grupperat våra många vagnar utifrån vad de främst används till, från mobilt extra arbetsutrymme till Workshop-vagnar. Under sektionen Hurtsar listar vi våra hurtsar per produktfamilj, vilket gör det enkelt att hitta den lösning som passar just dig bäst. Under Belysning och Arbetsstolar finns kompletterande produkter till arbetsstationen som möjliggör funktionella lösningar för olika slags utrymmen.

Den mobila upplevelsen har också förbättrats

Förutom omfattande och lättillgänglig produktinformation vill vi också erbjuda våra mobilkunder en bättre upplevelse och flera olika kontaktmetoder. Den populära offertkorgen har dessutom förnyats och blivit smidigare att använda, språket är också svenska nu. Det räcker nu med ett enda klick för att lägga produkter i korgen från alla produktsidor.

Lär dig mer om industriell ergonomi och bläddra i våra produktkataloger och e-böcker

På den nya webbplatsen kan nu alla produktkataloger, broschyrer och e-böcker smidigt laddas ned från en och samma plats. Under Smarta arbetsplatser behandlas ämnen som industriell ergonomi och hur våra produkter används i olika industrimiljöer. Om du är intresserad av Trestons historia eller miljö och kvalitetsfrågor hittar du mer information under Om oss.  I sektionen Kontakta oss finns kontaktuppgifter till både Trestons egna och våra återförsäljares kontor.

Det är också enkelt att använda vårt praktiska 3D-designverktyg, 3D-konfiguratorn, och på vår startsida finns de senaste videorna, våra animeringar och en länk till Vimeo, där du hittar alla våra informativa videor. 

Ge oss feedback och idéer om hur vi skulle kunna bli ännu bättre

Vi hoppas att du nu lättare kan hitta det du letar efter, och att det även går snabbare och enklare att kontakta oss. Vi förser dig gärna med mer information om våra produkter och ser fram emot att få hjälpa dig att skapa en funktionell och ergonomisk industrimiljö. Vi hoppas att få höra av dig!

Har du synpunkter på den nya webbplatsen? Du kan skicka oss ett fritt formulerat e-postmeddelande till adressen sales@treston.com eller fylla i kontaktformuläret. På Treston är vi mycket glada för alla åsikter vi får oss till dels. Tack på förhand för att du tar dig tid att dela med dig av dina synpunkter. Det uppskattar vi verkligen!

Vänta, produktinformation laddas…