Starline 1900x510_2

Kundberättelse

Trestons förstklassiga ergonomiska arbetsstationer förser Starline med ESD-skydd

”Vi är mycket nöjda med ergonomin, hållbarheten och tillförlitligheten hos Trestons möbler med ESD-skydd”, säger Alexey Doodin, driftchef på SPA Starline

Forsknings- och produktionsföretaget Starline har utvecklat bilsäkerhets- och telematikutrustning sedan 1988. Företagets mål är att förse invånarna i Ryssland och övriga världen med en hög säkerhetsnivå som baseras på avancerad teknik

Huvudkontoret ligger i Sankt Petersburg och man har filialer i Moskva, Kazan och Vladivostok. Produktionsanläggningarna finns i Sankt Petersburgsregionen. Produktionen av elektroniska apparater ökar konstant och tillverkningen bygger på principen om största möjliga automatisering. Kapaciteten för den radioelektroniska produktionen är i nuläget 1 200 000 komponenter per timme.

Ledningssystemet är certifierat enligt den internationella standarden ISO 9001: 2015 (TÜV Rheinland, Tyskland). SPA Starlines ingenjörsteam söker ständigt efter nya lösningar och tekniker för att uppnå en hög säkerhetsnivå.


StarLine väljer TRESTON

Starline-chef
Alexey Doodin, driftchef på Starline

”Samarbetet med Treston inleddes 2010 då Starline letade efter högkvalitativa och tillförlitliga industrimöbler med ESD-skydd för sin pilotproduktion”, säger Alexey Doodin, driftchef på Starline.

”Det avgörande för oss var design, ergonomi och livslängd, och Trestons hållbara möbler med skandinavisk design var den perfekta lösningen för oss. Starline öppnade nya kontor 2017 och tog återigen kontakt med Treston. Våra anställda utför mycket detaljarbete och behövde en bekväm arbetsplats med goda möjligheter att organisera arbetsutrymmet på ett effektivt sätt.”


Ergonomiska arbetsytor 

Avdelningarna för pilot- och serieproduktion har försetts med bord i TPH-serien. Till testområdet för elektroniska produkter och radioinstallationer levererade Treston en komplett arbetsplats: bord med ergonomisk belysning, förvaringssystem, skåp och verktygshållare.

 

ngo
ngo_2

Svängbara hyllor och bildskärmshållare sparar utrymme på bordet men finns ändå nära till hands. Starline har nu tillförlitliga arbetsplatser med synnerligen god ergonomi.

 

 

Starlines produktionskapacitet ökar hela tiden och vi ser fram emot fortsatt samarbete med Treston

Vänta, produktinformation laddas…