GS Nanotech Treston customer case

Kundberättelse

Tillverkaren av microelektronik valde Trestons ESD-möbler för att säkerställa hög kvalitet

"Nu kommer mätningarna att bli mer exakta och snabbare, risken för skador på de testade komponenterna och materialen kommer att minskas och den färdiga produkten blir ännu bättre", säger Ivan Kupriyanov, resurskvalitetsingenjör på GS Nanotech.

GS Nanotech är ett centrum för utveckling och produktion av mikroelektronik. Enligt GS Nanotech är de det enda ryska företaget som utvecklar och massproducerar egna mikroprocessorer för konsumentelektronik, inklusive system-in-package, SiP. På företagets område finns cirka 750 m2 renrum som uppfyller de strängaste produktionskraven och internationella standarder.

Anläggningens produktionskapacitet gör det möjligt att producera upp till 20 miljoner mikroprocessorer per år och upp till 1 miljon SSD per år. Företagets verksamhet har tilldelats många priser, till exempel CNews Award i kategorin "Russian Technologies" och "Amber Mercury" i kategorin "Bästa innovativa företag". GS Nanotech är en del av GS Groups investeringar och industriella innehav.

Kvalitet tippade vågen för Treston

Korrekt kvalitetskontroll är en extremt viktig del av produktionsprocessen. När komponenterna kontrolleras korrekt förbättras också kvaliteten på den färdiga produkten. 

För att anpassa materialkontrollen till internationella standarder planerade GS Nanotech att öka inspektionsnivån och beslutade att utrusta en ny plats med specialiserade arbetsstationer. Initiativet kom från anläggningens anställda, inspektörer och ingenjörer för kvalitetstjänsten. De föreslog också vilken typ av möbler webbplatsen skulle vara utrustad med.

”Ledningen bestämde sig för att vända sig till Treston, som är känt för att vara världsledande när det gäller att skapa ergonomiska industrimöbler, eftersom deras produkter håller hög kvalitet. Detta är särskilt viktigt för GS Nanotech eftersom vi har specifika behov för lagring av produktionsmaterial och särskilda krav för hantering av dem, säger Ivan Kupriyanov, ingenjör för resurskvalitetshantering på GS Nanotech.

Modulär ergonomisk arbetsstation förvandlas för alla behov

GS Nanotech Treston workbench

”TRESTON har tillhandahållit en specialiserad arbetsplats med en modulär arkitektur som kan transformeras för alla behov. Transportvagnar låter dig transportera verktyg och material, och ett rymligt ESD -skåp skyddar de inspekterade delarna från de negativa effekterna av miljön. Den nya arbetsplatsen är utrustad i full överensstämmelse med internationella standarder och GS Nanotechs egna standarder. Arbetsplatsen är specialiserad och syftar till att genomföra inspektioner av särskilt SMD -komponenter och SSD -diskar. », Fortsätter Ivan Kupriyanov.

 

 

GS Nanotech rekommenderar Treston

  • Utmärkta ergonomiska möbler
  • ESD-skyddade möbelkomponenter
  • Garanterad produktkvalitet
     
GS Nanotech Treston workbench
Vänta, produktinformation laddas…