Våra kunder är vår inspirationskälla

Industriell inredning och arbetsstationer för olika arbetsmiljöer

Att optimera en arbetsplats funktionalitet kan vara svårt utan väl valda tillbehör som ökar användbarheten. När en arbetsplats är välplanerad och välutrustad blir arbetsflödet bättre och effektivare, vilket förbättrar ergonomin och gör det enklare att hålla reda på verktygen.

Modulär betyder anpassningsbar

Världen omkring oss förändras i en allt högre takt. Tills nyligen kunde produkter tillverkas på samma sätt i årtionden, men numera måste vi vara beredda på att ändra arbetsrutinerna betydligt snabbare. För att kunna ändra produktionsprocessen efter de nya kraven, är det av stor vikt att använda ett mycket flexibelt och anpassningsbart arbetsplatssystem. Vårt system är konstruerat med detta i åtanke. Samma basenheter, utrustade med tillbehör efter dina behov, kan användas till en mängd olika tillämpningar.

Skräddarsydd för din tillämpning och din operatör

Arbetsplatsens syfte är avgörande för basbehoven och tillbehören. Behoven och kraven kan vara väsentligt olika för två anställda, men vi förstår att det inte finns två personer som är likadana. När en arbetsplats utrustas för och justeras efter en individs behov, kan varje fas i produktionsprocessen utföras utan fördröjning, exakt och med maximal komfort.

Treston erbjuder ett stort utbud av ergonomiska arbetsstationer, från arbetsstationer som kan levereras snabbt och arbetsstationer med flexibla lösningar för alla behov.

Läs mer: